Stiri Juniori U15 Feminin

Victorie de moral pentru CSȘ Giurgiu în fața celor de la Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
09.03.2013

101-62
9-17 Statistica 1-25

CSȘ Giurgiu a mărșăluit în disputa împotriva celor de la Dinamo București, terminată cu scorul de 101-62. Încleștarea din etapa a 26-a a avut loc sâmbătă la Sala Sporturilor "Chauncey Hardy".

Startul mai bun al partidei le-a aparținut sportivilor din capitală, care s-au desprins la 0-5 în urma unei reșite din spatele arcului de cerc semnată de Spencer Dixon. Primele puncte din contul giurgiuvenilor au venit relativ târziu, la două minute de la fluierul de start, Marcus Melvin marcând două libere. Băieții lui Chris Terrell se trezesc din pumni și izbutesc un parțial de 12-2 cu care încheie sfertul întâi, 22-15.

Actul secund este început la fel de bine de către dunăreni, care se duc la 12 lungimi, 32-20, grație lui Brian Burrell. Chiar și așa, trupa pregătită de Nicu Toader este precisă din acțiune, Fisher și compania limitând ecartul la doar un punct, 35-34. În consecință, antrenorul Chris Terrell cere timp de odihnă și la atacul imediat următor Perry Petty le taie elanul adversarilor, repriza terminându-se cu un avantaj de 7 puncte al gazdelor.

"Lupii" nu schimbă foaia după revenirea de la cabine și continuă în aceeași măsură dominantă, Brian Burrell scuturând plasa pentru a-și distanța echipa la 14 lungimi, 53-39. Precum s-a întâmplat în ultimele jocuri, Petty și compania explodează în sfertul al treilea, baschetbaliștii CSȘ-ului punând capăt confruntării după 30 de minute, din moment ce actul final a început de la scorul de 78-50.

Perry Petty a fost MVP-ul încleștării, fundașul american trecându-și în cont 30 de puncte, 11 recuperări, 5 pase decisive și 4 intercepții. El a fost secondat de către Brian Burrell, autor a 21 de puncte, Iulian Corneanu contribuind cu 16. De partea cealaltă, Brian Fisher a avut 24 de puncte și 3 recuperări.

Astfel, CSȘ bifează a noua victorie stagională, pe când Dinamo se află la al 25-lea insucces. În etapa următoare, baschetbaliștii din sudul țării se deplasează la Sibiu, iar "câinii" primesc vizita celor de la BC Farul Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!