Stiri Juniori U15 Feminin

Victorie după un an!

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.02.2013

Dinamo București a învins pe BC Miercurea Ciuc, scor 96-85, în ultimul joc al etapei cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Meciul a avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a se stabili o învingătoare.

Acesta este primul succes stagional pentru formația pregătită de către Nicolae Toader. Mai mult, este primul succes pentru Dinamo din data de 22 februarie 2012. Adică a câștigat după o secetă de 353 zile!

În această perioadă Dinamo a suferit 31 de înfrângeri consecutive: opt în sezonul trecut, trei în actuala ediție a cupei, respectiv 20 în actuala ediție de campionat. Ultima victorie a dinamoviștilor s-a consemnat tot împotriva harghitenilor, într-un meci din etapa a 22-a în sezonul 2011/12. Atunci scorul final a fost de 82-77.

Prin prisma acestui rezultat Dinamo București are 1-20 la general și rămâne pe locul al 16-lea al clasamentului Ligii Națională, însă se apropie la două victorii de Farul Constanța și BC Miercurea Ciuc, formațiile clasate pe locurile 14-15.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!