Stiri Juniori U15 Feminin

Victorie fǎrǎ emoţii pentru BCM U Piteşti.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
19.01.2013


59-90

 (15 - 24 11 - 23 15 - 16 18 – 27)


Statistică  

BCM U Piteşti s-a impus în aceastǎ searǎ, în Arena de Baschet din Bucureşti, administrându-le dinamoviştilor cea de-a 18-a victorie, de altfel singura echipǎ din campionat care nu a înregistrat nicio victorie de la începerea sezonului. Scorul final a fost de 90-59, iar scorul pe sferturi 15-24, 11 - 23, 15 - 16, 18 – 27.

Dinamoviştii au început în formula Dan Ioan, Iosif Pârlog, Ciprian Mihai, Leonard Filip şi Ciprian Ţelinoiu, pe când Tudor Costescu a ales sǎ îi trimitǎ în teren pe Damien Kinloch, Pankracije Barać, Daniel Popescu, Sasa Bratić şi Slobodan Popović.

De menţionat este faptul cǎ cei 3 jucǎtori americani aduşi la Dinamo nu au putut fi prezenţi  în aceast meci, neobţinând documentele necesare de transfer.

Partida a început printr-un parţial de 11-0 în favoarea oaspeţilor, întrerupt de gazde prin aruncarea de la linia de pedeapsǎ marcatǎ de Leonard Filip, urmatǎ de încǎ o ”faulǎ” din partea lui Bǎdilǎ. În mod inevitabil Piteştiul s-a distanţat din ce în ce mai mult şi în sfertul al doilea, dupǎ ce primul s-a terminat cu un scor de 24-15. În sfertul secund Tudor Costescu l-a introdus în teren şi pe Lucian Chirof, care a contribuit cu 5 puncte şi 2 recuperǎri. Piteştenii nu şi-au lǎsat adversarul sǎ reducǎ din diferenţǎ, astfel scorul dupǎ prima reprizǎ este de 26-47.

Ultimele 2 sferturi au fost dominate de oaspeţi, care prin evoluţiile foarte bune ale lui Barać, Kinloch şi Daniel Popescu, şi-au asigurat victoria fǎrǎ mari probleme, piteştenii dominând la toate capitolele.

Principalii marcatori din partea roş-albaştrilor au fost Andrei Bǎdilǎ cu 14 puncte, 6 recuperǎri şi 3 pase decisive, Vladimir Mihai cu 10 puncte şi Leonard Filip, care a terminat partida cu 8 puncte şi 7 recuperǎri.

Din partea oaspeţilor s-au remarcat Pankracije Barać cu 24 de puncte, 4 recuperǎri şi 4 pase decisive, Damien Kinloch cu 22 de puncte, 13 recuperǎri şi 4 pase decisive, fiind cel mai eficient jucǎtor din teren, cu un coeficient de 37, şi Daniel Popescu cu 8 puncte, 9 recuperǎri şi 8 pase decisive.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @claudia
    ros-albastrii sunt cei de la steaua

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Air23
    O greseala cinstita.
    Au fost prezenti la meci noile achiziti de la Dinamo dar nu au jucat!

    cu 11 ani în urmă (19.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!