Stiri Juniori U15 Feminin

Victorie fără probleme pentru Dinamo într-un amical cu CSM Constanța

Victorie fără probleme pentru Dinamo într-un amical cu CSM Constanța

Dinamo București și CSM Constanța s-au întâlnit vineri, 8 septembrie, într-o partidă de verificare încheiată cu un succes clar pentru formația din șoseaua Ștefan cel Mare: 70-52.

Alb-roșii au condus în permanență partida și la capătul primului sfert au beneficiat de un avantaj de 11 puncte, 23-12, pentru ca în următoarele 10 minute să se desprindă într-o manieră categorică și la pauză tabela a indicat 43 la 19.

Dinamo a ajuns la +29 în primele minute din repriza secundă și sfertul trei l-a încheiat cu 54-29. În cele din urmă, CSM Constanța s-a dovedit mai bună în ofensivă în parțialul final și acest lucru a dus la scăderea diferenței, partida terminându-se cu 70-52.

În primul 5 pentru Dinamo în această partidă s-au regăsit Andrei Mandache, Cortez Edwards, Andre Jones, Ștefan Grasu și Sean Evans. Dobrogenii au replican cu Andrei Oprean, Dragoș Diculescu, Vytenis Cizauskas, Kyndahl Hill și Bryan Griffin.

Învingătorii au aduna 10/26 din spatele arcului de cerc și 17/40 la două puncte, alături de 43 de recuperări și 14 assist-uri. Constanța a avut o zi total nereușită la aruncările de afară (2/24), iar la două puncte a stat cu 18/40, în plus terminând cu 45 de recuperări și 10 assist-uri.

Andrei Jones și Andrei Mandache au fost cei mai eficienți dinamoviști cu 20, respectiv 19 puncte. Dintre ceilalți jucători trecuți pe foaia de joc, niciunul nu a marcat măcar 10 puncte, în double figures fiind însă la nivelul recuperărilor Sean Evans, cu 10.

Cedric Henderson (21 de puncte) și Bryan Griffin (10 puncte, 12 recuperări) au fost principalii marcatori ai constănțenilor. Jorden Duffy nu a jucat în această partidă.

*foto: Facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!