Stiri Juniori U15 Feminin

VIDEO. Bătaie generală la CSM Târgu Mureș vs. SCM U Craiova!

Baschet .ro

Baschet .ro
15.01.2024

VIDEO. Bătaie generală la CSM Târgu Mureș vs. SCM U Craiova!

CSM Târgu Mureș s-a impus pe teren propriu în partida cu SCM U Craiova, scor 84-70, într-un meci care nu are nicio importanță pentru economia clasamentului în faza a II-a a competiției. Cu toate acestea, meciul a fost umbrit de o bătaie generală în minutul 35 care a pornit de la conflictul dintre Goran Martinic și Blaj Voinescu.

Conform imaginilor redate de FRB TV, Krutous de la olteni a aruncat de la mare distanță când Goran Martinic, în încercarea de a-l bloca defensiv pe Blaj Voinescu, i-a aplicat acestuia o lovitură în figură. Blaj Voinescu a replicat printr-un croșeu, iar ulterior a urmat o încăierare generală, Martinic și Blaj Voinescu fiind cu greu despărțiți de către forțele de ordine. 

Au fost eliminați din meci Martinic, Blaj-Voinescu, Santa, Engi Rosenfeld și Agapie, astfel că Amedeo Casale a fost nevoit să lase treningul la o parte și să își ia echipamentul pentru a intra în joc. Restul partidei s-a desfășurat fără incidente, iar CSM Târgu Mureș a obținut victoria: 84-70.

Foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe coconero :

    De fapt
    Termenul de bataie generala nu este cel mai potrivit, niciunul dintre ceilalti jucatori nu a lovit pe altcineva, in afara celor doi initiatori ai conflictului.
    Cei 3 jucatori, pe langa cei doi, au fost descalificsti pt ca au intrat pe teren venind de pe banca de rezerve.

    cu 3 luni în urmă (16.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!