Stiri Juniori U15 Feminin

Virgil Stănescu: "Nu ne regăsim. Principalul nostru adversar suntem noi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.10.2012

Foto: Mirela Oprea

Sezonul 2012-2013 consemnează cel mai modest început de stagiune pentru CSU Ploieşti. După ce au pierdut Super Cupa României în faţa formaţiei BCM U Piteşti, prahovenii au cedat două din cele trei confruntări desfăşurate în Liga Naţională de Baschet masculin.

Ultimul eşec a fost înregistrat miercuri seară, în faţa bucureştenilor de la Clubul Sportiv Municipal, scor 93-80. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Virgil Stănescu a spus că echipa suferă din cauza relaţiilor de joc care nu sunt aşa de strânse în momentul de faţă.

Ce se întâmplă la Ploieşti pentru că prestaţiile voastre sunt foarte departe de adevărata valoare a colectivului ?

Într-adevăr aşa este. Putem vorbi de un hop în înţelegerea noastră. Părerea mea este că deşi ne dorim cu toţii şi vrem să dăm totul, încă nu ne mişcăm rotund, poate nu am închegat foarte bine relaţiile de joc. Cu siguranţă e bine că s-a întâmplat acum şi nu mai încolo pentru că trebuie să invăţăm din aceste episoade, să putem să ne ridicăm de aici şi să fie de fapt un test pentru noi, pentru cupele europene şi pentru întreg campionatul. Nu vreau să iau creditul CSM-ului, au jucat baschet aşa cum trebuie. Nu că ne-ar fi surprins, nu cred că am intrat cu nasul pe sus, însă nu ne regăsm, nu ştim la ce să ne aşteptăm unul de la altul şi sunt lucruri la care trebuie să mai lucrăm. Am încredere că ştim la ce să lucrăm şi o să o facem. Nu cred că grupul acesta o să îşi lase garda jos şi o să rămână la pământ. Deşi e un clişeu, faptul că trebuie să luăm meci cu meci, eu cred că trebuie să luăm antrenament cu antrenament şi sunt sigur că asta o vom face. Trebuie să reparăm anumite lucruri care contează extrem de mult. Principalul nostru adversar suntem noi. Trebuie să ajungem la Asesoft-ul pe care ni-l dorim şi la care se aşteaptă toată lumea.

Crezi că Martinic a făcut diferenţa ? De ce nu a putut fi oprit ?

Noi toţi am pregătit meciul acesta. Îl ştim pe Martinic, ştim ce poate să facă, ştim că are meciuri în care joacă foarte bine, e un jucător experimenta, super talentat şi nu cred că e vina cuiva. Trebuie să existe o apărare colectivă şi să reuşim să transpunem în teren planurile pe care le facem înainte de meci. Cred că diferenţa a făcut-o procentajul aruncărilor de două puncte pentru că noi am ratat singuri cu inelul foarte mult, dar şi înţelegerea din apărare la care trebuie să mai lucrăm.

1 comentariu la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    regasirea
    Sper ca va regasiti pana dati de meciurile europene. Se mai repara niste infrangeri in tur, daca rezultatul este legarea relatiilor de joc, dar niste maceluri incasate prin Europa o sa cam sifoneze imaginea (mai ales cu o echipa care are doar 2 jucatori "tineri" - Vlahovic si Nyakundi - si restul veterani) ;).

    cu 11 ani în urmă (18.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!