Stiri Juniori U15 Feminin

Vlad Moldoveanu a semnat cu Dinamo București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.06.2022

Vlad Moldoveanu a semnat cu Dinamo București

Vlad Moldoveanu va evolua pentru Dinamo București în stagiunea următoare, conform conturilor oficiale de pe rețelele de socializare ale grupării din capitală.

Veteranul în vârstă de 34 de ani a fost curtat și de campioana en-titre a României, U-BT Cluj, dar în cele din urmă a decis să semneze cu Dinamo o înțelegere valabilă pentru un un sezon cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

În stagiunea precedentă, Vlad a avut medii de 12.4 puncte, 6.1 recuperări și 2.4 pase decisive în Liga Națională, unde a obținut o medalie de argint. În Cupa României s-a încununat campion alături de CSO Voluntari.

Moldoveanu este absolvent al colegiului American University, iar de-a lungul carierei de profesioniști a jucat la Benetton Treviso, Le Havre, Kalev Cramo, PGE Turow, Zielona Gora, U-BT Cluj, Demir Insaat, Ifaistos Limnou și CSO Voluntari.

La Dinamo, Moldoveanu va fi coleg și cu autohtonii Rareș Uță, Andrei Mandache și Radu Vîrnă, care au semnat contracte pentru sezonul competițional 2022-23. Pe banca tehnică a echipei se va afla Aleksandar Trifunovic, cel care îl înlocuiește pe Hakan Demir.

*foto: Gabriela Perianu

7 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Pentru baschet
    Și pentru ce s a construit la Cluj în ultimul timp, mă bucur că nu a ajuns acolo, nu se potrivea deloc, ar fi stricat vestiarul. Cat despre Dinamo, cred că au dat salarii foarte mari lui Moldoveanu, Uță și Vîrna, să vedem cum completează lotul la nivel de străini, cred că vor aborda cu 5 străini. Oricum, au buget și se vor bate pentru primele 4 locuri.

    cu 1 an în urmă (18.06.2022) Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Dinamo, noua castigatoare a Cupei Romaniei.

    cu 1 an în urmă (18.06.2022) Raspunde
  • Ciucâ :

    CUPA
    României trebuie sâ ai permanent u23 pe teren. Cei mai buni sunt la rapid şi piteşti. Sunt ft curios cum se vor ınțelege cei doi veterani a lui dinamo

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Dinamo!!!
    Un foc de paie.

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde
  • Benjamin :

    VM
    Mult succes la Dinamo!
    Am mai spus si la alte articole: din punctul meu de vedere stilul de personalitate pe care il are Vlad nu se potriveste pt echipa si jocul nostru. In RO a jucat doar la echipe in care aportul lui a fost unul foarte ridicat, era o ‘voce’ in vestiar, capitan, se jucau si se faceau scheme de joc pentru el, dar cand il ai in echipa pe Petrica si Stipe (plus inca 1-2 caractere puternice pe care sper sa le aducem pt Europa) imi e greu de crezut ca ar fi avut acelasi rol de leader in echipa.
    E clar ca are valoare si ca si roman, in campionat, poate sa fie decisiv. Chiar daca urasc atitudinea asta de roman care se uita de sus pt ca o facut colegiu in USA, cred ca ar fi ajutat organizatia la cresterea jucatorilor romani. Eu zic ca ar avea ceva bun de invatat colceag si grasu daca ar sta pe langa el.

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde
  • Ricardo :

    Dinamo
    Transferuri după transferuri.... si ce transferuri vor urma!

    cu 1 an în urmă (19.06.2022) Raspunde
  • Silvois :

    Rabdare
    Sa asteptam marile transferuri ...

    cu 1 an în urmă (20.06.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!