Stiri Juniori U15 Feminin

Vladimir Mihai: "Am pus prea mult accentul pe jucătorii străini și prea puțin pe cei români"

Paul Olar

Paul Olar
08.05.2013

Deși Dinamo București se află cu un picior în eșalonul secund, baschetbaliștii "câinilor" au convingerea că pot relansa seria cu CSȘ Giurgiu.

Vladimir Mihai consideră că trupa din capitală mai are șanse, iar pentru a găsi și mai multă motivație, baschetbalistul originar din Constanța le dă colegilor exemplul timișorenilor de la Timba, cei care i-au înfrânt pe giurgiuveni în ciuda faptului că aceștia aveau un avantaj de 2-0 la general.

Cum au fost încleștările de la Giurgiu ?

Ultimele meciuri cu Giurgiu au fost grele și totodată obositoare, majoritatea dintre noi doar ce ne întorsesem de la Turneul Final de U23. Îmi pare rău că nu am putut să ne pregătim mai mult, partidele putând avea un alt deznodământ.

Cum este moralul echipei ?

Moralul este destul de scăzut, dar suntem o echipă în cadrul unei competiții de seniori și trebuie să ne purtăm ca atare, deci suntem încrezători. Și Timba a fost condusă cu 2-0 și au întors rezultatul, trebuie doar să ne jucăm șansa noastră.

Ce trebuie să se schimbe în jocul lui Dinamo față de confruntările precedente ?

Cred că am pus prea mult accentul pe jucătorii străini și prea puțin pe cei români. Sper ca antrenorul să găsească o soluție cât mai bună și să avem câștig de cauză la sfârșitul jocului.

Poate Dinamo să se salveze de la retrogradare ?

Șanse există, meciurile se dispută pe teren și nu știm ce va urma. Sper din tot sufletul să evoluăm la o capacitate cât mai mare, să ne luptăm până în ultimul minut și în cazul unui eșec nedorit.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!