Stiri Juniori U15 Feminin

Vladimir Mihai: ”La fiecare meci am gândit pozitiv și am luptat!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.10.2012

La sfârșitul acestei săptămâni s-a desfășurat prima fază a Cupei României. Dinamo București a făcut parte din Seria I ale cărei meciuri s-au desfășurat la Dobroești.

În seria sa au mai fost repartizate echipele CSȘ Giurgiu, U Mobitelco Cluj-Napoca și CSM București. Formația din Capitală a terminat pe ultima poziție fiind învinsă în toate cele 3 partide.

Total Baschet a stat de vorbă cu Vladimir Mihai, jucătorul bucureștenilor. Baschetbalistul este de părere că aceste meciuri au fost benefice echipei.

Meciurile din Cupa României au fost benefice pentru noi. Am încercat să jucăm cât mai bine. La fiecare meci am gândit pozitiv și am luptat. Echipa este una tânără, lipsită de experiență dar am crescut de la meci la meci iar acest lucru ne bucură și încercăm să continuăm spre un traseu ascendent.

Fundașul spune că a ales să semneze cu Dinamo pentru numele echipei și pentru minutele pe care știa că le va primi, iar obiectivul său în acest sezon este o evoluție cât mai bună.

Eu, personal, îmi doresc de la sezonul ce urmează să evoluez cât de bine pot, să cresc alături de echipă. Încerc în fiecare zi să îmi îmbunătățesc jocul personal și colectiv și să am o prestație bună pe întreaga durată a campionatului. Am ales Dinamo pentru că mi-am dorit de mult timp să evoluez pentru o echipă cu nume, Această alegere îmi dă posibilitatea să joc foarte mult, să am o șansă să cresc ca și jucător.

În meciurile din Cupa României, Mihai Vladimir a avut medii pe meci de 30 de minute, 12 puncte și 2 recuperări.

Dinamo București se va deplasa în prima etapă a campionatului la Cluj pentru partida cu U Mobitelco Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!