Stiri Juniori U15 Feminin

Vladimir Mihai: “Sper să fim cât se poate de competitivi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.01.2013

Etapa a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin programează întâlnirea dintre CS Dinamo Bucureşti şi BCM U Piteşti. Dinamoviştii vin după un eşec înregistrat la Oradea cu scorul de 105-55 şi speră să facă un joc mai bun sâmbătă contra piteştenilor. În acest moment, echipa antrenată de Nicolae Toader se află pe ultima poziţie a clasamentului cu 17 puncte acumulate.

Total Baschet a luat legătura cu Vladimir Mihai, jucătorul celor de la CS Dinamo Bucureşti. Iată ce a declarat acesta:

Meciul contra celor de la Oradea a fost unul foarte slab pentru noi toţi. Sunt echipa de pe prima poziţie din campionat care la ora actuală joacă cel mai frumos şi curat baschet. Lipsa de experienţă s-a văzut în jocul nostrum. Nu am ştiut cum să le ţinem piept. Am făcut foarte multe greşeli iar Oradea ca o echipă adevărată ne-a pedepsit. Diferenţa a fost mare şi îmi pare rău pentru că puteam mai mult decât ceea ce am arătat.

Meciul următor este unul foarte dificil pentru noi de asemenea. Piteşti este echipa cu care am făcut un meci slab în tur. Sper să ne adunăm, să învăţăm din greşelile făcute în meciul tur de la Piteşti şi în meciul anterior cu Oradea şi să fim cât se poate de competitivi. 

CS Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la BCM U Piteşti sâmbătă, cu începere de la ora 18:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!