Stiri Juniori U15 Feminin

Vladimir Mihai: "Sper să reușim să rămânem în Divizia A"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
12.04.2013

Vladimir Mihai(foto dreapta) cu Georgian Păun

Dinamo București a pierdut cel de-al doilea meci în fața Energiei Rovinari cu scorul de 69 la 102, cea de-a treia confruntare urmând să aibă loc la București.

Vladimir Mihai, autor a 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisve, a vorbit pentru TotalBaschet la finalul partidei despre evoluția sa și a coechipierilor săi, dar și despre obiectivele impuse pentru mai departe.

Ce a făcut diferența în acest meci?

Am jucat bine în primele trei sferturi, zic eu. La începutul celui de-al patrulea act s-a rupt însă meciul pentru că nu ne-am mai concentrat atât de tare. Probabil ei și-au dorit victoria mai mult ca noi. E greu pentru noi. Așteptăm să ajungem la potențialul maxim și să ne putem concentra tot meciul fiind o o echipă mică. Nu neapărat că au mai multe individualități. ei au jucat mai bine ca noi și tactic și colectiv. Au fost peste noi, au greșit mai puțin ca noi, au recuperat mai mult ofensiv și în apărare și au profitat de șansă când au fost liberi.

Antrenorul vostru a contestat unele decizii luate de arbitrii. Tu ce părere ai despre arbitrajul acestei confruntări?

Părerea mea despre arbitraj este că acesta a fost destul de în regulă, însă au fost momente când s-a greșit, dar și de o parte și de cealaltă, nu neapărat că s-a favorizat o anumită echipă. E adevărat, nu au sancționat anumite fault-uri la noi, dar e normal pentru că au fost echipa gazdă.

Cum ai caracteriza evoluția voastră din aceste două meci de la Tg-Jiu?

Având în vedere că suntem echipa de pe ultimul loc și ne-am ținut atât de bine de echipa de pe locul 9, am avut o evoluție bună. Se poate și mai bine, iar noi încercăm și ne jucăm șansa în continuare.

Ce obiectiv v-ați propus pe mai departe, începând de la meciul de sâmbătă?

Sper să rămânem în Divizia A. Sperăm măcar să câștigăm un meci pentru a ne reface moralul și a fi pregătiți pentru turul următor și cu puțin noroc să rămânem în Divizia A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!