Stiri Juniori U15 Masculin

AMICAL U16 MASCULIN. România - Egipt 64-85

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.06.2011

Duminică seara cu începere de la orele 18:00 la Sala Sporturilor "D.P Colibaşi" din Braşov s-a disputat jocul de verificare dintre naţionala masculină U16 a României respecitv naţionala similară a Egiptului. Câştig de cauză au avut oaspeţii care s-au impus cu scorul de 85-64, deşi în minutul 35 egiptenii dispuneau de un avantaj de doar 3 puncte.

Antrenorii Răzvan Cenean şi Eugen Roşu au trimis un prim cinci format din Rotariu Tudor, Stoicovici Ovidiu, Hortoglu Mehmet, Ciodraş Andrei şi Cobzaru Vlad. Principalii marcatori ai naţionalei noastre au fost Cobzaru - 19 puncte, Hortoglu - 12 puncte respectiv Udrea - 10 puncte.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, antrenorul principal Răzvan Cenean a declarat că meciul s-a pierdut datorită unor greşeli cauzate de lipsa de experienţă.

A fost un meci echilibrat în cele 35 de minute după care totul s-a rupt. Din ce cauze nu ştiu, am să studiez DVD-ul şi o să vedem. Cu 5 minute până la final eram în joc, egiptenii aveau un avantaj de 3 puncte, însă s-au dus la 21 de puncte diferenţă.
Au fost unele greşeli ce nu trebuiau să apară, cauzate de lipsa de experienţă.
Una peste alta partida a fost extrem de utilă. Mâine voi rula şi ceilalţi jucători care nu au prins foarte multe minute azi, urmând ca miercuri să înercăm să formăm o echipă cât mai compactă şi cât mai compatibilă pentru meciul respectiv.

Următorea partidă de verificare dintre cele două reprezentative va avea loc luni, 27.06, începând cu orele 18:00 la la Sala Sporturilor "D.P Colibaşi".

 

10 comentarii la aceasta stire:
  • suportermax :

    intimplare?
    D-le antrenor de lot sunati la federatie sa vedeti ce lot sa folositi.Cum s-a intimplat sa jucati asa bine si sa luati bataie de la Egipt?Nu se poate!Aveti un lot cu sanse reale la podium.E interesant sa vedem echipa cu Muedin,Staicu ,Negoita...si restul.E O SANSA SA bagati 10 in teren ,poate reusim sa luam bataie doar la 30 de puncte!Scuzati zambetele,dar la bataia de joc care o afisati meritati comentarii acide!Succes ...noi credem in voi!Merge?

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • dan buckler :

    oare
    Oare n-am gasit in toata tara un antrenor mai valoros? pana la urma cine-i acest domn Cenean ?

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • state :

    cine este?
    un antrenor care in cativa ani, din nimic, a facut o echipa de titlu national, la u15, si a avut cel mai mare aport in castigarea titlului la u16.
    mai invata, tinere

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • suportermax :

    state ...fii corect !
    Domnule State,sa fim corecti!Chiar daca nimeni nu contesta realizarile din anul acesta ,acest "nimic " inseamna un lot compus din reuniunea a 2 echipe din Cluj!Asa ca sa lasam faptele reale sa vorbeasca !Aici cine da dovada de imaturitate?dan buckler sau dvs?

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • state :

    eronat
    u15 nu este o echipa reunita, te rog sa te mai documentezi, sorry

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • state :

    replica
    suportermax, te-a angajat cineva de avocat sau doreai tu sa fi antrenor. este foarte usor sa comentam. ce ar fi sa-i lasam in pace sa incerce sa inchege o echipa. sa nu uitam, echipa are o medie de varsta de 16 ani, sunt inca niste copii

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • dan buckler :

    caraghios
    Domnule state! echipa U16 este una reunita si nu din 2 cluburi ! Poate faceti o verificare si o sa vedeti cati copii sunt de la Viitorul, Dinamic, fostul PH si cati sunt adusi din alte judete... Apropo si lasa aerele astea de superioritate, prietene, ca nu impresionezi pe nimeni !

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • state :

    erata
    daca cititi mai atent, ceea ce nu ati facut, am facut referire la u15, nu la u16, PH s-a desfiintat, este un singur baiat in echipa.
    poate ar fi bine sa vorbiti in cunostinta de cauza

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • state :

    fara superioritate
    si fara aere de superioritate, sportivii sunt ai echipei la care sunt legitimati, nu conteaza de unde sunt din moment ce stau in cluj, merg aici la scoala, etc.

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • cacapisu :

    terminati ma
    era clar ca o sa piarda la ce antrenor "de nota 10" au, si cu povestile "Mâine voi rula şi ceilalţi jucători care nu au prins foarte multe minute azi" ii vorba lui preferata, dar foarte rar se intampla sa faca acest lucru, joaca numa preferatii dansului

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!