Stiri Juniori U15 Masculin

AMICAL U16 MASCULIN. România - Egipt 65-71

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.06.2011

Luni seară la Sala Sporturilor "D.P Colibaşi" din Braşov a avut loc cel de al doilea meci de verificare pe care naţionala U16 a României l-a susţinut în compania selecţionatei similare a Egiptului. Sportivii pregătiţi de către Răzvan Cenean şi Eugen Roşu au cedat şi de această dată în faţa egipenilor, scor 65-71. Reprezentativa tricoloră a început partida în formula Lander, Chiriac, Medgyesy, Cobzaru şi Udrea, iar principalul marcator a fost Vlad Cobzaru cu 15 puncte marcate.

Contactat de către site-ul nostru, Răzvan Cenean a afirmat că meciul s-a pierdut din nou în urma unor greşeli apărute pe final de joc.

Am pierdut la o diferenţă mai mică, a fost un joc mult mai închegat, însă din nou greşelile şi lipsa de experinţă din finalul meciului ne-au costat. Pe lâgnă aceste două aspecte am avut şi un procentaj slab de la linia de pedeapsă.
În ultimul minut şi jumătate, la scor egal, am pierdut două mingi în urma unor greşeli copilăreşti pentru ca apoi să ratăm 3 din 4 libere avute.
Am rulat şi ceilalţi jucători ce nu au evoluat ieri, unii au confirmat iar acum urmează meciul de miercuri, vom vedeam cum îl vom aborda.

Tehnicianul de origine clujeană a afirmat că a sesizat îmbunătăţiri faţă de primul joc, însă mai sunt unele probleme de remediat.

Sunt mai mulţumit faţă de meciul de duminică însă nu pe deplin. Am reuşit să controlăm mult mai bine faza defensivă însă în atac încă suferim la capitolul omogenitare şi la respectarea indicaţiilor de pe margine. Dacă ne prgătim cum trebuie putem câştiga partida de miercuri, ar însemna foarte mult acest lucru pentru copii.

Următorul meci dintre cele două reprezentative va avea loc miercuri, 29.06, începând cu orele 12:00 la Sala Sporturilor "D.P Colibaşi".

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    echipa
    publicati va rog si componenta echipei

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @minu-s
    Componenta o poti gasi aici: http://www.totalbaschet.ro/articole/3393/LOTUL-NA%C5%A2IONAL-U16-MASCULIN-Componen%C5%A3%C4%83

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!