Stiri Juniori U15 Masculin

AMICAL U20 MASCULIN. România - Bulgaria 65-76

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.07.2011

În dimineaţa de 04 iulie naţionala tricoloră U20 a disputat cel de al doilea meci de verificare în faţa selecţionatei U20 a Bulgariei. Partida a fost din nou adjudecată de către naţionala de la sud de Dunăre, scor 76-65. Valentin Pogonaru a început jocul în formula Ţelinoiu, Nună, Corpodean, Ţibîrnă şi Chirof. Practic, această confruntare a fost ultimul amical susţinut de România U20 înaintea deplasării la Campionatul European din perioada 14 - 24 iulie.

Contactat de către Total Baschet, Pogonaru a afirmat că sportivii săi au jucat mai bine luni decât în partida de duminică seară.

Am jucat mai bine ca în meciul de ieri, însă dacă ieri am avut o apărare mai bună, nu am primit decât 60 de puncte, azi am suferit la acest capitol. Ei au avut o mână bună de afară, au marcat şi cu oameni pe ei şi cred că aici s-a făcut diferenţa. Exact ca şi ieri, am pierdut multe mingi pe conducătorii de joc şi pe extreme, dar per ansamblu cred că am făcut un meci mai bun decât ieri, în afară de capitolul apărare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!