Stiri Juniori U15 Masculin

Baschet Club Star: Selecţii pentru grupele de iniţiere şi de performanţă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.06.2011

Baschet Club Star selecţionează fete şi băieţi pentru grupele de iniţiere şi de performanţă. Sunt aşteptaţi la antrenamente jucători şi jucătoare din anii 1995, 1996, 1999, 2000, 2002 şi 2003. Fiecare sportiv va putea lua parte la trialurile organizate de tehnicienii acestei echipe, acestea urmând să se desfăşoare şi în perioada vacanţei de vară.

Antrenamentele se efectuează în Capitală, în sectorul 4, zona "Şoşeaua Giurgiului - Drumul Găzarului". Baschet Club Star a încheiat Campionatul Naţional feminin Under 17 pe locul cinci în România şi s-a clasat pe locul nouă în ţară în cadrul competiţiei rezervată junioarelor doi.

Echipa Baschet Club Star are grupe atât la feminin cât şi la masculin la categoriile de vârstă de sub 10, 12, 14 şi 18 ani. La sub 18 ani feminin vor fi acceptate sportive care au cel puţin 1,70 metri înălţime şi care îşi doresc să facă performanţă.

Pentru detalii referioare la înscriere şi antrenamente accesaţi acest link.

sursa foto: Baschet Club Star

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!