Stiri Juniori U15 Masculin

Cristina Bigică s-a accidentat înaintea debutului Campionatului European U20 - Divizia A

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.07.2011

Au mai rămas trei zile până la debutul Campionatului European U20 feminin Divizia A ce se va desfăşura la Novi Sad (Serbia) în perioada 7-17 iulie. Reprezentativa U20 a României se află de câteva zile cantonată la Timişoara, acolo unde îşi desfăşoară ultimul stagiu de pregătire înaintea deplasării în Serbia. Practic, antrenamentul din această seară este ultimul în România, deplasarea fiind programată pentru mâine dimineaţă.

Selecţionata noastră face parte din Grupa B alături de Turcia, Rusia şi Lituania şi are ca prim obiectiv clasarea în primele 3 echipe în serie, cu alte cuvinte: evitarea barajului de retrogradare. Din păcate ultimele noutăţi din cadrul lotului nu sunt prea bune. Cristina Bigică, sportiva ce a adus titlul României la Campionatului European U18 Divizia B de anul trecut de la Timişoara, a suferit o ruptură musculară.

Din păcate Cristina Bigică s-a accidentat în urmă cu trei zile. Din câte se pare are o ruptură musculară şi nu credem că vom putea conta pe ea în primele două meciuri. Sperăm totuşi să o recuperăm la meciul cu Turcia, care va fi cel mai greu pentru noi. Fizioterapeutul Laurenţiu Grigoriu se ocupă de ea şi sperăm ca procesul de recuperare să decurgă conform planului. - a declarat antrenorul Dan Calancea pentru totalbaschet.ro

România va întâlni Turcia în primul meci al evenimentului, pe 07 iulie, începând cu orele 13:45.

Foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!