Stiri Juniori U15 Masculin

CSU ASE București câștigă fără emoții la debutul în EYBL U17

CSU ASE București câștigă fără emoții la debutul în EYBL U17

CSU ASE București nu a întâmpinat probleme în duelul cu Vienna United și a debutat cu victorie în grupa B din EYBL U17 cu ocazia turneului de la Cluj-Napoca. Formația bucureșteană a câștigat cu 100 la 55.

Alb-albaștrii au avut un prim 5 format din Dragoș Pârâu, Șerban Jeles, Mihnea Ilie, Alexandru Bogdan și Tudor Pîrvu.

CSU ASE a condus din primele minute și aruncările de trei puncte le-au intrat foarte bine bucureștenilor, Pârâu făcând 13-5 și apoi diferența a urcat la +9 cu reușita lui Danis de la 21-12, după ce anterior Vienna United a putut reduce din ecart. Românii au încheiat sfertul inaugural cu un run de 19-0 în decurs de trei minute și tabela a indicat 40-18 într-o perioadă în care CSU ASE avea 9/13 la aruncările din spatele arcului de cerc. Vienna United a replicat cu o serie de șapte puncte la rând, ecartul devenind de +19 la jumătatea celui de-al doilea sfert (50-31), Vladimir Salabaslev ducându-și colegii la 21 de puncte în față ulterior și avantajul continua să se mărească până la pauza partidei, unde CSU ASE București a intrat cu 62 la 33 în urma unui nou run important.

Două puncte au încasat bucureștenii în prima jumătate a sfertului trei, perioadă în care au ajuns să se desprindă la 69-35, Vladimirescu și Pârâu ajungând și ei în double figures și CSU ASE a încheiat acest sfert cu 81-39 pe tabelă. Diferența finală era singurul aspect de lămurit în sfertul patru, bucureștenii ducându-se la +44 în primă fază printr-un layup reușit de Jeles, în cele din urmă duelul terminându-se cu 100-55 pentru CSU ASE București.

Jucătorii lui Andrei Beațu au adunat 20 de assist-uri în acest joc și 24 de intercepții, procentajul aruncărilor bune de la distanță fiind în scădere după un început excelent de meci la acest capitol.

Tudor Danis și Alin Vladimirescu au contribuit cu câte 14 puncte și 8/12 împreună de la distanță, în double figures fiind și Dragoș Pârâu (13), Alexandru Bogdan (12), respectiv Șerban Jeles (10). Din tabăra învinșilor principalul marcator a fost Marcell Toth (10 puncte).

CSU ASE urmează să joace două meciuri în cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, mai întâi de la ora 09.00 cu Basketball Dreams Academy și ulterior de la ora 20.30 cu Soproni Kosárlabda Akadémia.

*foto: captură YouTube Camugo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!