Stiri Juniori U15 Masculin

Dan Dacian București câștigă campionatul național U15 masculin

Dan Dacian București câștigă campionatul național U15 masculin

Dan Dacian Bcuurești a câștigat campionatul U15 Masculin – ediția 2020/2021. Echipa din Capitală a trecut în ultimul act de CSM Ploiești cu un categoric 89-45.

Echipa din București a început în forță partida desfășurată Arena de Baschet și a câștigat primul sfert cu scorul de 25-10. De aici totul a curs în favoare echipei Dan Dacian, care a câștigat toate sferturile până la finalul meciului.

Tudor Danis a fost omul finalei cu 24 de puncte și 14 recuperări. Șerban Jeles a temrinat cu 18 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. Alexandru Bogdan a contribuit cu 15 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive iar Tudor Gotzinger cu 14 puncte și 7 recuperări.

Georgean Angelian a fost cel mai bun ploieștean cu 13 puncte și 18 recuperări. Codruț Dinu a înregistrat 10 puncte și 10 recuperări.

ACS U-BT 1 Cluj-Napoca a câștigat medaliile de bronz, după ce s-a impus în finala mică cu scorul de 87-73 în fața lui ABC Laguna București.

foto: Baschet Club Dan Dacian (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!