Stiri Juniori U15 Masculin

Dan Dacian București își începe aventura în EYBL U15

Dan Dacian București își începe aventura în EYBL U15

ACS Dan Dacian București participă, cu generația 2007, la primul turneu din cadrul European Youth Basketball League - Central Europe Region destinat categoriei U15. Tinerii sportivi vor juca în Ungaria, în prima fază ce este programată între 11 și 14 noiembrie.

Formația din capitală a fost repartizată în Grupa A, alături de Szolnoki Kosárlabda Akadémia (Ungaria), TJ Sokol Prazsky (Cehia), Orange 1 Bassano (Italia), BC Vardar Skopje (Macedonia de Nord), Santa Cruz De Tenerife (Spania), International BA Munchen (Germania), BC Ostrava (Cehia) și One Team Basket Casapulla (Italia).

Patru meciuri va juca ACS Dan Dacian la Szolnok, urmând ca restul partidelor să se desfășoare în februarie 2022 la Praga.

Programul generației 2007:

Vineri (12.11), ora 12.30 – International BA Munchen – ACS Dan Dacian București

Vineri (12.11), ora 20.30 – TJ Sokol Prazsky – ACS Dan Dacian București

Sâmbătă (13.11), ora 12.00 – ACS Dan Dacian București – BC Ostrava

Sâmbătă (13.11), ora 20.00 – ACS Dan Dacian București – BC Vardar Skopje

Primele două meciuri le vor juca în Arena Tiszavirág, pentru ca duelurile de sămbătă să se desfășoare în Tiszaligeti Sportcsarnok, sala în care își joacă meciurile Szolnoki Olajbányász.

Toate partidele vor fi transmise în direct pe YouTube.

 

*foto: arhivă Facebook Baschet Club Dan Dacian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!