Stiri Juniori U15 Masculin

Dan Dacian București joacă la Debrecen în playoff-ul EYBL U15

Dan Dacian București joacă la Debrecen în playoff-ul EYBL U15

Dan Dacian București participă în perioada 18-20 martie la Debrecen, în Ungaria, la faza playoff-ului din European Youth Basketball League - Central Europe Region, categoria U15.

„Lupii dacici” au ajuns în această fază după ce au bifat 5 victorii (versus International Bayern Munich, TJ Sokol Prazsky, Vardar Skopje, One Team Basket și Orange 1 Bassano) și 3 înfrângeri (versus BC Ostrava, Vienna United și Santa Cruz de Tenerife) în primele două turnee ale sezonului 2021-2022.

Formația antrenată de Andrei Beațu va disputa trei meciuri în Ungaria între 18 și 19 martie pentru a se califica în fazele superioare, urmând ca primele două clasate la finalul întrecerii să meargă în faza finală.

Iată programul echipei bucureștene:

Vineri, 18 martie

Ora 11.50 – vs. NH Ostrava (Cehia)

Ora 19.10 – vs. MAFC Budapesta (Ungaria)

Sâmbătă, 19 martie

Ora 13.00 – vs. Rátgéber Academy (Ungaria)

Lotul românilor este alcătuit din Petru Voiculescu, Luca Păuna, Șerban Enescu, Luca Petre, Andrei Dinu, Alexandru Ghenciu, Șerban Matea, Andrei Ion, Tudor Pîrvu, Mihail Zamfir-Dănciulescu, Vladimir Tudor și Alexandru Mitrescu.

În faza playoff-ului era calificată și Alpha Sport Team Sibiu, însă nu se cunosc motivele pentru care formația de pe Cibin nu participă la acest turneu, potrivit celor de la unitedhoops.ro.

Toate meciurile de la Debrecen vor fi transmise în direct pe YouTube.

*foto: Facebook Dan Dacian București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!