Stiri Juniori U15 Masculin

Dinamo Știința a promovat la echipa mare patru jucători din generația 2003

Dinamo Știința a promovat la echipa mare patru jucători din generația 2003

Antonis Constantinides i-a cooptat în lotul lui Dinamo Știința București pe mai mulți jucători de la formația U18 a celor de la Știința. Este vorba despre Octavian Ilie, David Neacșu, David Oprea și Matei Dorneanu. Toți cei patru sportivi sunt născuți în anul 2003.

Aceștia au jucat în sezonul competițional 2019/20 în Campionatul Național U18 masculin, sub comanda lui Ionuț Bâscoveanu. De asemenea, toți patru au participat la FIBA U17 Skills Challenge în această vară.

 

🆙 Bifăm și în acest sezon obiectivul de creștere a jucătorilor tineri români, astfel recent 4 dintre sportivii noștri...

Posted by Știința București Baschet on Tuesday, September 8, 2020

Până acum Dinamo Știința îi mai are în lotul echipei mari pe Andrei Calenic, Ionuț Berceanu și Bogdan Penciu, toți trei reprezentând soluții pentru regula U23.

Din lotul lui Constantinides, cel care i-a luat în această vară locul la echipă lui Tudor Costescu, mai fac parte din Ousmane Barro, Javon Masters și Armin Cane, jucători care au evoluat în LNBM și în sezonul precedent. De asemenea, au fost aduși la echipă americanii TJ Price și Jeremy Saffold.

*foto: facebook CSU Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!