Stiri Juniori U15 Masculin

Eugen Ilie: "Încă mă mai "arde" să intru în teren"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.04.2011

În perioada 27 aprilie - 1 mai, la Iaşi se desfăşoară Campionatul Naţional U18 rezervat sportivilor născuţi în anul 1993 şi mai tineri. Aflat în vacanţă în oraşul natal, după finalul sezonului 2010-2011, antrenorul echipei prim divizionare CS Otopeni, Eugen Ilie, a urmărit majoritatea jocurilor desfăşurate în oraşul de pe malul Bahluiului. Ilie, care a fost prezent şi anul trecut la CN U18 organizat la Timişoara, a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că nivelul acestui eveniment este mai scăzut faţă de cel de acum un an. De asemenea, ieşeanul a vorbit şi despre viitorul său la CS Otopeni.

Ce ne puteţi spune despre următorul sezon, veţi continua la Otopeni?

Eu vreau să continui, vă daţi seama, am petrecut acolo mult timp şi mă simt ca şi acasă.

Se cunoaşte bugetul echipei pentru următorul sezon?

Deocadată nu, trebuie să vorbim cât mai rapid cu sponsorul echipei care deocamdată este plecat din ţară. Cu siguranţă vom participa şi anul viitor în Divizia A, însă rămâne de văzut ce buget vom avea.

Cum vi se pare postul de antrenor? Mă gândiţi să mai evoluaţi ca şi jucător, sezonul următor?

Adevărul e că toate s-au întâmplat cam rapid, încet încet mă obişnuiesc şi eu cu această funcţie. De asemenea mă "arde" să intru în teren, ştiţi cum e senzaţia, însă nu ar fi corect faţă de ceilalţi jucători pentru că asta ar însemna că nu am încredere în ei.

Ce părere aveţi despre Campionatul Naţional U18 masculin ce are loc în această perioadă la Iaşi?

Anul trecut am fost şi la Timişoara, şi am impresia că este un nivel mai scăzut faţă de cel precedent. Nu prea sunt foarte multi jucători "răsăriţi", faţă de anul trecut. Îmi pare bine că turneul final se desfăşoară la Iaşi, la mine acasă. Am venit în vacanţa de Paşte acasă şi s-a nimerit foarte bine, combin utilul cu plăcutul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!