Stiri Juniori U15 Masculin

EYBL U15: Turneu în Cehia pentru Dan Dacian București

EYBL U15: Turneu în Cehia pentru Dan Dacian București

ACS Dan Dacian București participă în Cehia, la Brandys nad Labem, la cel de-al doilea turneu din cadrul Grupei A la categoria U15 în European Youth Basketball League - Central Europe Region. Meciurile se joacă în perioada 3-6 februarie.

Bucureștenii au terminat foarte bine primul turneu, cel de la Szolnok, unde au obținut trei victorii și au pierdut un meci, în luna noiembrie a anului trecut.

Acum, românii o să aibă doi adversari din Italia, unul din Austria și unul din Spania. Primul meci pentru Dan Dacian București o să fie vineri, 4 ianuarie.

Programul celor de la Dan Dacian București:

Vineri (04.02), ora 12.00 – vs. Viena United

Sâmbătă (05.02), ora 10.00 – vs. Santa Cruz Tenerife

Sâmbătă (05.02), ora 17.20 – vs. One Team Basket

Duminică (06.02), ora 10.00 – vs. Orange 1 Bassano

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe YouTube.

Pe lângă Dan Dacian București, alte patru formații au avut același bilanț, 3-1, în primul turneu. În următoarea fază a competiției avansează direct primele două clasate.

*foto: Facebook Baschet Club Dan Dacian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!