Stiri Juniori U15 Masculin

Florin Covaciu: "Trebuie să ne bucurăm de medaliile de bronz"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.06.2011

După medaliile de aur adjudecate la categoriile de vârstă U14, U15 şi U16, clubul CSŞ Viitorul "U" Mobitelco Cluj-Napoca a cucerit o nouă medalie, de această dată de bronz. Formaţia antrenată de către Florin Covaciu a câştigat duminică după masă finala mică, împotriva Colegiului Naţional Aurel Vlaicu din Bucureşti, din cadrul Campionatului Naţional U17 masculin ce s-a desfăşurat în perioada 1-5 iunie la Piteşti.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, tehnicianul clujean a afirmat că există loc şi de mai bine, însă per total a fost mulţumit de efortul întregii echipe depus la turneul de la Piteşti.

În finala mică s-au remarcat prin evoluţia lor Mario Lazăr, Alexandru Petriş şi Vlad Cuibuş. Dar, până la urmă, trebuie apreciat efortul întregii echipe care a reuşit anul acesta să mai urce două trepte faţă de anul trecut, când am obţinut locul 5. Cu siguranţă există loc de mai bine, am luat doar medalia de bronz, dar până la urmă trebuie să ne bucurăm de ea. Sperăm ca la anul să obţinem una şi mai strălucitoare. - a declarat Covaciu pentru sursa mai sus citată.

Foto: ftr.ro 

8 comentarii la aceasta stire:
  • Geo :

    Ce a uitat Covaciu
    Fac parte din echipa. Ceea ce imi pare ciudat este ca Covaciu nu spune nimic de Bistos (Cristian Anghel), cel mai bun jucator al lui la aceasta generatie. Bistos a avut la tuneu doar 21 minute medie de joc de la antrenor. A reusit totusi 16 puncte pe meci medie + a fost cel mai bun marcator de 3 puncte al turneului + cel mai bun procentaj la 3 puncte + a adus 5 puncte finale/decisive la victoria din finala mica cu Bucurestiul, jucand cu umarul dislocat. In final a obtinut si titlul de 'Cel mai de perspectiva jucator al generatiei'. Bravo Bistose!

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • pitestean68 :

    Cine e Covaciu?
    Mai degraba ai reusit tu Covaciu sa ti jos echipa si sa pierzi meciuri care nu ar trebui sa fie problema. Am urmarit online meciurile noastre, ale clujului, si se vedea de la o posta cat de prost conduci echipa. Esti considerat de mai bine de 2 ani cel mai prost antrenor de juniori din oras, anul trecut ai obtinut contraperformanta de a nu califica la turneul final echipa de U15, iar la U16 doar locul 5. Anul acesta cu U18 iarasi nu te-ai calificat la final, la U16 diferenta a facut-o Cenean, nu tu. Iar la U17 sunt sigur ca copii s-au ridicat peste incompetenta ta si au reusit un locul 3. Pacat ca strici rezultatele copiilor din generatiile astea, ca sa nu mai vobesc de copii care s-au lasat de baschet din cauza ta. Esti o rusine pentru Cluj, sefii tai nuvad oare asta? Ca tu sigur nu vezi.

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • Pitagora :

    Covaciu,
    A ajuns maaaaaaaaaare antrenor, datorită pilelor şi relaţiilor avute la nivel înalt! Aşa e, o grămadă de copii au abandonat baschetul din cauza lui! Huo!

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • pop :

    de acord cu voi
    @pitestean68, am informat conducerea CSS Viitorul, despre neintelegerile dintre jucatori si antrenor la echipa U18, lucru ce i l-am spus si antrenorului in prealabil pentru a-si rezolva din probleme dar....nu a fost cine. D-lui director i-am mai spus despre rusinea suferita in turneul semifinal de la Cluj si despre nemultumirile fata de activitatea de la aceasta echipa, telefonic la finalul unui meci pierdut categoric. Urmarea a fost ca in timpul turneului de la Focsani antrenorul i-a ceut lui Dragos sa predea echipamentul motivand: "bine ca tatal tau stie sa vorbeasca la club". Daca un om a ajuns acolo incat sa se razbune pe un copil din orice cauza chiar si pentruce a facut taica sau, acela pentru mine a ajuns "neom". Eu ma bucur ca am scapat de el ca antrenor al
    copilului meu. Niciodata nu-i prea tarziu. Va doresc succes in protestul vostru despre care doar acum am aflat intrand intr-un tarziu pe acest articol.

    cu 12 ani în urmă (08.06.2011) Raspunde
  • antiincompetenta :

    cred ca se poate rezolva
    @pop, nu cunosc vreun parinte de junior U18, U17 sau U16 de la Viitorul care sa nu-si doreasca un alt antrenor principal la echipele conduse acum de Covaciu. Din pacate a fost intotdeauna ezitare la parinti in a spune lucrurilor pe nume: putinii care au facut-o au avut aceeasi rezultat: in final au suferit copii prin 'razbunarea' lui Covaciu, la fel ca in cazul tau. Aceasta a fost intotdeauna replica lui Covaciu la orice remarca pe care a primit-o. Interesant este ca remarcile adresate lui erau bine intentionate. Nu i sa cerut niciodata mai mult decat de a avea o normalitate in modul de lucru, respect si corectitudine. Intotdeauna, de ani de zile, s-a remarcat negativ prin atitudine si mod de lucru. A sarit in ochi la toate turneele, lumea s-a uitat intotdeauna cu mila spre copii si spre parintii acestora. Sper sincer ca ceva sa se schimbe, altfel imi pot inchipui ca vor fi copii care se vor lasa de baschet sau care vor preferea sa piarda 1-2 ani de baschet, preferand sa nu mai mearga la antrenamentele lui. Ar fi foarte pacat, indiferent de nivelul copiilor. La cat de putin sport se mai face in ziua de azi in scoala, ar fi pacat sa inabusi in acest fel dorinta unor copii de a face sport, cat mai de performanta. Oricum, noi doi pop am scapat de Covaciu. Sper ca cei care vin dupa noi sa aiba puterea de a lupta pentru ceva mai bun pentru copii lor. Imi scot palaria in fata lui Covaciu daca va face el un gest nobil. Sau directiunea de la Viitorul. Poate ca U-Mobitelco este o solutie, trebuie doar sa fie dorinta. Mult succes.

    cu 12 ani în urmă (08.06.2011) Raspunde
  • pop :

    multumesc pentru completari
    @antiincompetenta, comentariu este foarte bine punctat si ma bucur ca a fost spus in niste termeni probabil in care eu nu puteam sa-i spun. Din pacate, iti ascunzi identiataea si in acest caz nu poti fi luat in seama, cred ca situatia se poate repara declarandu-ti identitatea aici sau in relatiile cu "conducerea de la Viitorul. Poate U-Mobitelco este o solutie,". Va doresc succes si celor care inca nu au luat pozitie, si in fond tuturor.

    cu 12 ani în urmă (09.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    pareri si pareri
    am citit cu atentie commenturile. covaciu a obtinut locul 3. e un rezultat bun. ca se putea si mai bun e alta problema. dar sa ajungeti sa-l considerati cel mai slab antrenor... mai uitati-va in jur la fauna din alte cluburi [normal, nu toate] din oras. veti constata prin istoricul rezultatelor pe care covaciu le are, ca el nu este chiar cel mai slab antrenor. si alti antrenori mai titrati ca el au ajuns cu jucatori considerati mult mai de perspectiva sa ocupe locul 3 sau chiar mai jos.

    cu 12 ani în urmă (09.06.2011) Raspunde
  • pop :

    Aveti dreptate
    @ydes_apu aveti dreptate,"nu este chiar cel mai slab antrenor" vazut din afara asa este poate fi mai rau de atat. Comentariile de mai sus sunt cu siguranta mai "din inauntru" si cred ca sunt expresia unei frici ca odraslele isi pierd timpul. Este una minibaschetul si U14, cu totul altfel se pune problema la apropierea de 18 ani, nu mai tine cu masa la MC Donalds in deplasare si duteeee....in jocul de baschet si facut orice altceva decat baschet la putinele antrenamentele la care binevoiesti sa participi( folosit excesiv telefonul,intretinerea cu diferite persoane,urlatul si scarpinatul hai ca se accepta.....). Despre alti antrenori "mai titrati ca el..." cu rezultate mai slabe m-ai facut curios si vreau sa aflu despre cine faci vorbire, inteleg ca nu vreti sa-i pomeniti aici, asa ca, cu permisiunea dumneavoastra va voi cere lamuriri in particular.

    cu 12 ani în urmă (09.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!