Stiri Juniori U15 Masculin

FRB a anunțat înființarea primului Centru Olimpic de Baschet

FRB a anunțat înființarea primului Centru Olimpic de Baschet

Federația Română de Baschet a anunțat primirea unui aviz favorabil din partea Comisiei Tehnice a Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru înființarea primului Centru Olimpic de Baschet. Acesta va fi rezervat juniorilor.

Complexul RomSilva din București va fi gazda Centrului, sub egida FRB, cu sprijinul COSR și în parteneriat cu CS Știința Știința București respectiv cu Colegiu Tehnic Edmond Nicolau.

Potrivit informațiilor oferite de frbaschet.ro, 12 tineri baschetbaliști între 16 și 19 ani vor fi înmatriculați în clasele vocaționale de la CT Edmond Nicolau, urmând să se pregătească în cadrul noului Centru Olimpic de Baschet.

„Ne dorim și pregătim documentația pentru centre similare în Cluj-Napoca și Arad”

„E un prim pas pe care îl facem în înființarea centrelor olimpice de baschet. A fost unul dintre obiectivele mandatului meu și mă bucur că deja primul centru a primit avizul Comisiei Tehnice din cadrul COSR. Apreciez implicarea în proiectul nostru a Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, proprietara complexului de patru stele Silva. Datorită implicării Romsilva, în sala polivalentă din complex a început deja montarea unui parchet de ultimă generație, special pentru competițiile baschetbalistice. Ne dorim și pregătim documentația pentru centre similare în Cluj-Napoca și Arad. Sper ca în anul următor aceste proiecte să devină realitate.”, a declarat Carmen Tocală, președintele FRB, pentru sursa menționată.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!