Stiri Juniori U15 Masculin

Georgian Păun: "Mă aştept la oferte de la diferite echipe însă eu voi opta pentru BC Argeş"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.06.2011

Georgian Păun, jucătorul desemnat MVP-ul Turneului U17 masculin, a declarat pentru cotidianul Curierul Zilei, că medalia de aur cucerită împreună cu echipa sa, LPS CSU Piteşti, îl face să se simtă minunat şi că după această competiţie se aşteaptă să fie curtat de alte grupări din ţară. Tânărul jucător a ţinut însă să precizeze că indiferent de ofertele pe care le va primi el va opta pentru BC Argeş.

„Este o zi de graţie pentru noi toţi, iar eu mă simt minunat, nu mai contează oboseala acumulată, nici n-o mai simt. Deşi eu, personal, am avut de luptat mult în apărare, cred că mi-am făcut datoria şi sub coşurile adverse.Toţi jucătorii am muncit mult pentru a obţine acest succes, care mie îmi aduce prima medalie de aur. Dacă într-adevăr sunt cotat ca fiind cel mai bun jucător din ţară la acest nivel de vîrstă e cu atît mai bine. Mă aştept să fiu curtat de alte grupări din ţară, dar eu optez pentru BC Argeş“.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Baschet, Georgian Păun a terminat turenul final U17 masculin cu medii pe meci de 16 puncte, 12.33 recuperări şi un indice de eficienţă de 22.

LPS CSU Piteşti este noua campioană la U17 masculin după ce s-a impus în Finala Mare a turneului în faţa lui CSŞ Unirea Iaşi cu scorul 94 - 58.

15 comentarii la aceasta stire:
  • suporterupitestean :

    revino-ti
    sa nu ajtepti prea mult... coboara cu picioarele pe pamant... nu uita k americanii te-au trimis acasa :))

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    cel mai bun
    Deocamdata ai fost desemnat MVP -ul finalei sau al turneului. Cum ai ajuns la concluzia ca esti cel mai bun junior U17 ? Ai auzit de Vlad Popovici nr.22 in topul EUROHOPES ? Pe tine nu te-am vazut in primele 50 de locuri. Ramane sa demonstrezi la Campionatul European U18. Pana atunci continua sa muncesti si sa te autoevaluezi cu mai multa modestie .

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • Texas :

    WTFFF???
    cine a mai auzit ba si de paun asta:))...eu in locu' tau m-as astepta sa ma caute lakers, miami..ai prea putine asteptari..:(

    cu 12 ani în urmă (07.06.2011) Raspunde
  • marius :

    parerea mea
    Sunteti rai...
    Copilul era dupa un meci greu cand a facut declaratia.

    cu 12 ani în urmă (08.06.2011) Raspunde
  • marius :

    multumiri
    Oricum, Geo nu trebuie sa uite ce valoare avea cand a plecat la Pitesti. Sa-i multumeasca domnului Narcis ca a scos jucator din el. Deasemenea si Mehmet, pt ca pentru amandoi sunt primele medalii si titluri din viata lor (MVP, campioni nat, vicecamp, cosg etc)

    cu 12 ani în urmă (08.06.2011) Raspunde
  • Cristiean Horia :

    invidia
    fiind colegul meu de lot si stiindu-l destul de bine pe geo nu cred ca el ar fi afirmat asa ceva dupa cum se vede si in interviu....lumea e rea si vorbeste multe:) e normal sa fie fericit:! tu un moldovean stii macar ce inseamna sa fii desemnat MVP ? sau sa castigi un titlu national ? e foarte multa munca,oboseala si stres acumulata in decursul anului...iar la campionatul european garantez eu ca vom face o figura buna !!!

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • Cristiean Horia :

    invidia
    am vrut sa zic pe parcursul anului !

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    pt cei care maninca rahat ...
    iar ai aparut "moldovene"?cum naiba te suporti?nu are loc lumea de tine sa traga un fasss?ai fost tu la finala de la u17 sa faci evaluari ?cine e mai bun ?
    Si pt tine marius...de unde cunosti tu ce valoare avea Mehmet si Geo ?E adevarat ca dl Narcis are meritul sau ...dar nu mai dati din gura ca niste babe la menopauza...
    Copilul e valoros ...are nevoie de perseverenta ,munca si putin noroc.
    Hai bebelor ...la culcare ca suntetzi varza...si punem cainii pe voi!

    cu 12 ani în urmă (12.06.2011) Raspunde
  • Mireval :

    ..
    da' tu giovanni ai fost la finala?...:))))
    Georgian Paun la acest turneu a fost cu 10 clase peste Popovici , si indiferent de ce declaratii a facut sa-i dam Cezarului ce i se cuvine...Felicitari Geo !
    Mehmet...prea increzut, prea arogant, traieste cu impresia ca tot ce misca in jurul sau trebuie sa i se supuna...Altfel un jucator cu niste calitati de invidiat.
    Pitestiul a trecut prin acest turneu ca Orient-Expresul prin halta.Bravo lor!

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    @ giovanni
    Stimabile, nu inteleg de ce te inflamezi asa.De cate ori am o opinie, obisnuiesc sa mi-o exprim si sa stii ca citesc zilnic articolele de pe acet site. Mi s-a parut putin deplasata declaratia aparuta si atribuita lui Paun, legata de propria lui valoare. Mi s-a parut lipsit de modestie. Nu am mai auzit astfel de declaratii exprimate de un junior.

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Mireval :

    ..
    Domnule Onesim, nu-l mai luati in seama pe giovanni , ma mir cum de nu v-ati obisnuit cu stilu-i caracteristic marinaresco-basescian si incercati sa aveti un dialog cu monologo-bigamul din el. Lasati-l sa abereze ca pe faleza din Galati dand la peste...Inteleg intentia dumneavoastra de a critica declaratiile lui Georgian , insa, ca in orice juriu de judecata ( pentru ca noi, cititorii, asta suntem) , fiecare om beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Lasati-ma sa cred ca Geo nu a declarat asa ceva, pentru ca mi se pare ( repet, mi se pare) un baiat de un bun simt iesit din comun in comparatie cu alti copii de vartsa lui sau mai mici chiar.

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nickait :

    nu va mai certati fratilor
    sunt tatal lui georgian paun ..... georgian nu a declarat nimanui ca se asteapta sa fie curtat.......chiar daca ar fi asa nu ar spune-o..... tocmai de aceea a cerut drept la replica pe acest site pentru ca nu i-au placut comentariile voastre rautacioase

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Drept la replica
    Dreptul la replica al lui Georgian Paul il puteti accesa aici: http://www.totalbaschet.ro/articole/3221/Georgian-Păun-Nu-am-declarat-absolut-nimic-pentru-Curierul-Zilei- . Referitor la respectiva declaratie care a fost o inventie a celor de la Curierul Zilei, daca as fi in locul domneavoatra domnule Nicolae Paun, le-as trimite un mail in care as solicita numarul de telefon al autorului declaratiei si as sta putin de vorba cu respectivul/a :)

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nickait :

    nu e cazul.......nu este vedeta
    nu are rost ......ne pierdem timpul degeaba care si asa este destul de pretios.......atatea comentarii pentru NIMIC.......insa ce vreau sa va spun este ca : Georgian a plecat de acasa la varsta de 15 ani si a mers la Pitesti pentru a face ceea ce ii place, pentru a face baschet de performanta si nimeni nu stie cat de greu este sa fii departe de mama, de tata , de cei dragi ,sa iti porti de grija singur, sa faci 3 antrenamente pe zi, sa strangi din dinti sa mergi mai departe atunci cand intimpini greutati pentru ca de multe ori chiar daca il simteam ca e obosit, trist s-au bolnav ne sunea ca este totul in regula pentru a nu ne face griji.....a muncit mult......va rog nu il mai tachinati.....va multumesc!

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    @nickait
    Stimate d-nule Paun imi cer scuze pt. luarea de pozitie cam vehementa dar, personal, consider ca la aceasta varsta sunt foarte periculoase astfel de " derapaje " . Ma bucur sa aflu ca sunteti aproape de Georgian si il sprijijiniti. Ma bucur sa aflu ca este un copil cu bun simt si muncitor si sper din toata inima sa-si realizeze visul. Mult SUCCES !!

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!