Stiri Juniori U15 Masculin

Georgian Păun: "Nu am declarat absolut nimic pentru Curierul Zilei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2011

În cursul zilei de marţi, site-ul totalbaschet.ro a preluat o declaraţie oferită de jucătorul Georgian Păun publicaţiei Curierul Zilei la finalul turneului U17 masculin ce s-a încheiat săptămâna trecută la Piteşti. În respectiva declaraţie, care a fost comentată de mai mulţi cititori ai site-ului, tânărul jucător afirma că medalia de aur cucerită împreună cu echipa sa, LPS CSU Piteşti, îl face să se simtă minunat şi că după această competiţie se aşteaptă să fie curtat de alte grupări din ţară, însă indiferent de ofertele pe care le va primi el va opta pentru BC Argeş.

Contactat de către totalbaschet.ro în vederea realizării unui interviu, Georgian Păun a afirmat faptul că el nu a declarat absolut nimic pentru Curierul Zilei, cei de acolo realizând o declaraţie singuri, fără chestionarea jucătorului.

Doresc să subliniez faptul că eu nu am declarat nimic pentru publicaţia Curierul Zilei. Nu ştiu de unde au apărut vorbele sau cum au procedat cei de la respectiva redacţie însă la finalul campionatului eu am vorbit doar pentru o televiziune locală. Am rămas foarte dezamăgit de această experienţă deoarece tot ceea ce este scris acolo nu mă caracterizează. Am văzut că aşa-zisa declaraţie a fost comentată de către cititorii site-ului şi doresc ca toată lumea să ştie că acelea nu au fost cuvintele mele!

 Video: Declaraţia de după meci a lui Georgian Păun

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!