Stiri Juniori U15 Masculin

Juniori I(U18) feminin - Turneul Final Bucureşti - Prezentare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.04.2011

Sălile Prof. Octavian Dimofte şi Arena de Baschet vor găzui meciurile din cadrul Turneului Final de Junioare I(U18) feminin. Timp de cinci zile, în perioada 27 aprilie - 1 mai, cele opt echipe calificate la faza finală se vor lupta pentru medaliile de aur puse în joc de către organizatori. Favorita certă a evenimentului este Olimpia Bucureşti, campioana en-titre, în timp ce CSŞ Gloria Arad şi CSŞ Bega Timişoara vor încerca să producă surpriza.

Cele opt echipe au fost repartizate în două grupe după cum urmează:

Turneu Final - Juniori I(U18) Feminin 
# Seria A Seria B
1. CS Olimpia București CSȘ Bega Timișoara
2. CSȘ Sibiu CSȘ Gloria Arad
3. CSȘ Râmnicu Vâlcea CSU Crișul Oradea
4. KSE Târgu Secuiesc CSȘ Al. Ceaușu Reghin

În Seria A, CS Olimpia Bucureşti pare a nu avea nicio problemă în faţa adversarelor din Târgu Secuiesc, Sibiu şi Vâlcea, ultimele două sperând să se claseze pe locul 2 al seriei. Cealaltă grupă este mult mai echilibrată, însă mai mult ca sigur Bega Timişoara şi Gloria Arad vor accede în Final Four-ul competiţiei.

Pentru a accesa programul meciurilor apăsaţi aici

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!