Stiri Juniori U15 Masculin

Juniori III(U14) masculin - Turneul Final - Premiile speciale

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.04.2011

În perioada 18-22 aprilie, la Cluj-Napoca a avut loc Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Juniori III(U14) masculin, eveniment în care formaţia CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca a ieşit campioană naţională, BC Mureş Târgu Mureş a obţinut medaliile de argint, iar podiumul a fost completat de către CSŞ Târgu Jiu.

La festivitatea de premiere, organizatorii au pregătit, pe lângă premiile speciale, şi cadouri(echipamente sportive) acordate de către sponsorii evenimentului. Vă prezentăm lista cu premiile speciale acordate la masculin

MVP: Kuti Nandor(U Mobitelco Cluj)
Cel mai bun apărător: Tudor Gheorghe(CSU Cuadripol Braşov)
Cel mai bun recuperator: Cate Emanuel(CSŞ Nr.6 Dinamo Bucureşti)
Coşgeter: Adrian Vlad(CSŞ Târgu Jiu)
Cel mai de perspectivă jucător: Adrian Vlad(CSŞ Târgu Jiu)
Primii cinci: Cate Emanuel(CSŞ Nr.6 Dinamo Bucureşti), Tim Ghiţă, Kuti Nandor(U Mobitelco Cluj), Uta Rareş, Bolomi Tamaş(BC Mureş Târgu Mureş)

Premiile au fost acordate de către preşedinta FRB, Carmen Tocală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!