Stiri Juniori U15 Masculin

LIGA NAŢIONALĂ DE MINIBASCHET. Finală cu două reprize de prelungiri la fete

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.06.2011

Finala Ligii Naţionale feminine de babybaschet a revenit, sâmbătă, echipei CSU Cuadripol I Braşov care a dispus în finală, scor 12-11, de formaţia LPS Arad. Pentru desemnarea învingătoarei au fost nevoie de două reprize suplimentare de prelungiri, prima încheindu-se fără niciun coş, iar în cea de-a doua diferenţa a fost făcută de o singură liberă transformată. Au avut drept de joc sportive născute în anii 2001, 2002 şi mai mici.

La finalul timpului regulamentar scorul întâlnirii a fost de 11-11, astfel că a urmat o perioadă suplimentară. Cum, în acest interval, niciuna din cele două formaţii nu a reuşit sî înscrie, scorul fiind tot 11-11, au mai urmat alte cinci minute pentru desemnarea campioanei naţionale. Jucătoarele din Braşov au marcat o aruncare liberă care le-a adus titlul, scorul final fiind 12-11 pentru CSU Cuadripol I.

La finalul actualei ediţii a Ligii Naţionale de babybaschet, Ildiko Sereş, antrenoarea echipei LPS Arad, a declarat, pentru totalbaschet.ro, că este foarte mulţumită de evoluţia jucătoarelor sale. "Din punctul meu de vedere nu cred că a mai existat un astfel de meci final atât de disputat, cu două reprize de prelungiri", a mai completat Sereş, care a ţinut să mulţumească şi părinţilor pentru sprijinul adus la acest turneu naţional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!