Stiri Juniori U15 Masculin

LOTUL NAŢIONAL U16 MASCULIN. Componenţă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.06.2011

Duminică dimineaţa la Braşov a avut loc, în sala de sport a Colegiului National de Informatică “Grigore Moisil”, un trial de selecţie în vederea stabilirii componenţei lotului naţional U16 masculin ce va participa la Campionatele Europene din vară. Antrenorii din cadrul programului naţional de dezvoltare "Perform baschet, un pas înainte", împreună cu directorul de program, Ion Nicolau, au selectat 16 jucători care vor rămâne în pregătiri în vederea participării la Campionatul European U16 Masculin din perioada 28 iulie - 7 august, ce se va desfăşura la Strumica, Macedonia.

*Notă: Selecţia naţională pentru lotul masculin U16 s-a realizat numai din jucătorii care au luat parte la acţiunile programului PerformBaschet şi la turneul intercentre. Jucătorii care nu au participat la respectivele acţiuni nu au intrat în selecţia naţională.

Componenţa lotului U16 este formată din sportivii: Cobzaru Vlad (CSŞ Unirea Iaşi), Udrea Ovidiu, Medgyesy Robert (CSŞ Bega Timişoara), Ciordaş Andrei (CSŞ LPS Bihorul Oradea), Diaconescu Paul, Stochici Ovidiu, Chiriac Alexandru (CSU Cuadripol Braşov), Staicu Cătălin (CN Aurel Vlaicu Bucureşti), Georgescu Vlad (ASC Dan Dacian Bucureşti), Hortoglu Mehmet, Robert Lander (LPS Piteşti), Pogăcean Bogdan, Dragoste Mirel, Rotariu Tudor, Kuti Nandor (CSŞ Viitorul U Mobitelco Cluj-Napoca), Şerbănescu Bogdan, Negoiţă Ovidiu (CS Phoenix Galaţi) şi Muedin Emin (BC Athletic Constanţa).

Vom reveni cu programul de pregătire al selecţionatei U16.

 Foto: FRB

44 comentarii la aceasta stire:
  • BIBU :

    Selectie
    Nu stiu pentru ce mai erau nevoie trialurile astea ....jucatori buni au ramas acasa .Va enumar catva, pe care i-am vazut jucand in turneele semifinale si finale,la 14,16 si 18 ani:Dumitrache Daniel -Galati si inca cel putin inca unul de la Galati,Stefan Neagu -Stoi Iosif-Andrei Ene-Ploiesti si lista ar putea continua .Baietii astia au jucat si la u14 ,u16 si u18 si au facut-o cu succes.Ma intreb:oare nu aveau si ei loc in nationala u16,sau trebuiau neaparat sa participe la trialurile astea .Asta era conditia obligatorie.....si asa se face acum selectia.....?

    cu 12 ani în urmă (20.06.2011) Raspunde
  • BIBU :

    selectie
    Scuze ptr greseala din text ,greseala de scriere ...nu altceva.

    cu 12 ani în urmă (20.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreiashu :

    selectie
    probabil ca nu a-ti observat , dar la lotul de u16 intotdeauna trebuie sa existe cel putin 2 , 3 oameni care sa fie acolo pe pile sau hai sa zicem pe bani.. Sunt de acord cu Bibu.. Toti jucatorii pe care el i-a enumerat(doar ca jucatorul de la Galati se numeste Tudorache Daniel) meritau sa fie in lotul de u16 , dar din cate am inteles ca nu au fost selectionati din cauza faptului ca antrenorii nu le-au permis sa ajunga la lot pe data de 22 , dupa terminarea examenelor.. In cazul asta am o intrebare pentru cei 2 antrenori : vreti ca acesti copii sa nu intre la liceu , doar pentru a nu intarzia 1 zi jumate in cantonament? Si ne mai intrebam de ce nu avem rezultate la nivel de juniori.. din cauza parintilor care vor sa se dea mari cu copii lor si le ofera "prime" antrenorilor si din cauza celor din urma care le accepta.. Sa vedem ce rezultate va avea acest lot de u16, dar eu cred ca se vor lupta pentru locurile 17-20 din pacate. o seara placuta :)

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • welovethisgame :

    ce lot...
    lotul nu este facut cum trebuie....stiu ca sunt asteptari mari de la lotul asta...si lipsesc jucatori de baza.. nu cred ca o sa faca mari performante...sincer...lipsesc 2 baieti de la timisoara...care sunt buni...de la ploiesti inca doi..plus de la galati

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    un pic de jena...
    oare ce mai putem comenta?cine isi asuma raspunderea europenelor la u16?

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • pop :

    tot nu-i bine!
    Chiar doresc sa felicit acest mod de alcatuire a selectionatei de U16. Este cred pentru prima data cand sunt angrenate centre de baschet. Cine a avut sa arate ceva a putut arata. Felicitari!

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe petculescu :

    Re:ce lot...
    Lotul a fost facut transparent cu propuneri din partea tuturor centrelor. Jucatorii au fost vizionati la turneu si la exercitii demonstrative duminica dimineata. Totul s-a facut in fata a 15-20 de antrenori din toata tara plus oficiali federatie. Prima conditie de selectie a fost participarea la trial. Kuti si Lander au dat si ei examene pt. liceu si au participat si la trial! Deci se poate!

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    traim in Romania si se poate orice ?!!
    Imi este jena de orice comentariu .Am sa fac doar cateva precizari.
    1.Daniel Tudorache a fost prezent la toate trialurile ,cu exceptia cind a fost convocat la turneul u18.
    2.Am motivat lipsa de la Brasov ,anuntind atit antrenorii de lot cit si presedintele clubului Phoenix ,de faptul ca se pregateste pentru examenul de capacitate.
    3.Am considerat ca odata primind convocarea pentru lot li se va respecta si dreptul de a sustine examenul.
    4.A participat la toate turneele finale u15,u16 u18.
    Daca aceste nu sunt motive intemeiate pentru selectie ...inseamna ca responsabilitatea este ...in alta parte.
    ROMANIA....nimic de spus mai mult...

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • BIBU :

    ??
    Fara comentarii ....Avem una din explicatii mai sus .....Mai este ceva de comentat???

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    punct de vedere
    Am vrut doar sa mai adaug ca sunt tatal sportivului Daniel Tudorache si imi asum responsabilitatea celor scrise mai sus.Nu cer nimic de la nimeni si nici nu fac "reclama" juniorului meu .Dar ca parinte ma astept sa-i fie tratata munca cu respect .Ce nu stiu multi care au participat in tribune la turneul final u15 unde a avut o medie de 27.5 puncte pe meci ,este ca a jucat cu glezna in fasha si cu calmante.Asta in detrimentul scolii si pt ca iubeste acest sport numit baschet.Sper sa-i obtin cetatenie bulgara sau turca si lucrurile se vor rezolva .
    Inspiratie si respect ...

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • radulescu catalin :

    LOT U 16
    ai perfectă dreptate giovanni, lotul a fost facut complet anapoda nu mai e de comentat o sa culegem roadele la EUROPENE

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • justfun :

    Corectitudine
    Este prima data cind in aceasta tara lotul este transparent si este alcatuit de ANTRENORI si nu prin federatie cu relatii si prin convocatoare trimise pe sub mina ca sa zic asa!GALATIUL are jucatori in lot,deci nu a ocolit cu nimic FRB-ul acest club de sansa de a avea reprezentanti in lotul national!Peste 70 de copii nascuti 1996 au venit iar Tudorache,nu!Cei care au venit sint retardati iar Daniel un baiat serios!Sa lase fumatul d-nul Tudorache,sa lase figurile,iar acele medii de pct marcate nu sint relevante ptr virsta lui si ptr nici un junior!MA BUCUR CA MACAR ACUM IN ULTIMUL CEAS SA FACUT UN PAS INAINTE SI LA NIVEL DE JUNIORI!ESTE UN INCEPUT CARE DOVEDESTE CA ORICINE CARE LUCREAZA SI ISI VEDE DE TREABA POATE AJUNGE IN LOTUL NATIONAL!Succes tuturor juniorilor indiferent de club sau oras!

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    justfun ...mergi la culcare
    Nu va cunosc dar din felul cum va exprimati e clar ca aveti frustrari maxime!Poate de ordin personal sau cine stie ...sa fie acolo la dvs!Cuvinte ca "retardati" cred ca va sunt cunoscute numai dvs(sper sa -mi intelegeti ironia fina).Nu pot sa va dau o replica inteligenta pentru ca m-as risca sa nu o intelegeti .Poate daca ati cunoaste putin metodelele de selectie folosite in tari ca Serbia,Turcia sau alte tari cu traditie in baschet si rezultate am avea ce discuta.Asa ca ...eu consider comentariul dvs ...justjoke.Si daca activitatea competitionala si rezultatele excelente in anul acesta nu poate recomanda un junior ...ma intreb atunci ce ?Asa ca ...somn usor !

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    cine seamana vant...
    Este pacat ca au ramas acasa jucatori buni, care au avut rezultate in activitatea competitionala dar care nu au intrat in selectia nationala pentru ca nu au putut participa " la acţiunile programului PerformBaschet şi la turneul intercentre". Este deopotriva frustrant si demotivant si demonstreaza inca o data modul in care la noi sunt promovate valorile! Dar sa asteptam rezultatele celor selectionati si sa le uram succes. Dupa aceea mai vorbim!

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    gluma proasta...
    Aceasta situatie "glumeatza" seamana cu un caz recent din prea frumoasa Romania ,cind unul dintre olimpicii la matematica datorita programului incarcat si paticipari internationale s-a vazut in situatia de a nu trece anul .Conform regulamentului la un nr de absente ramai ...pe bara.Culmea problema era cu profesoara de matematica care -l lasase corigent si nu -l primea la examinare din cauza absentelor.Deci ...se poate si asa?Va intereseaza si rezolvarea cazului ...?

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe petculescu :

    Frustrari
    Ma intreb cine o fi mai frustrat: cine felicita abandonarea vechilor practici "obscure" de selectie sau cine vrea sa obtina cetatenia bulgara sau turca pentru copilul sau. Pe de alta parte o persoana capabila de replici inteligente si ironie fina ar fi putut "ghici" ghilimelele de la "retardati" mai ales din contextul propozitiei si in acest fel termenul nu i s-ar mai fi parut peiorativ.

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    justfun......pe ce lume traiesti?
    ......esti de pe alta planeta ..........cum poti face fata unui turneu european cu jucatori anonimi care nu au spus nimic in timpul campionatului........
    ....Domnia si prostia se platesc scump........Vorbim dupa turneu.....

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    fara "ghilimele" petculescu
    Stimate domn pentru a fi mai clar pentru dvs .nu am sustinut niciodata practicarea unei selectii pentru lotul national cu ajutorul pilelor sau asa cum spuneti cu "practici obscure".Am avut un punct de vedere obiectiv si mi-am pus citeva intrebari fara raspuns ,referitor la ce se cere de la un sportiv pentru a fi selectat.
    Cunosc foarte bine avantajele acestui proiect "Perform Baschet" si sunt de acord ca este o baza de selectie viitoare .
    Deasemenea stiu ca in mod normal performantele de exceptie a unui sportiv in anul competitional sunt argumente importante de selectie.
    Eu cred ca va riscati destul de mult acuzind nefondat cu surle si trimbitze "abandonarea vechilor practici".Eu cred ca selectia s-a facut pe anumite principii pina anul acesta ,iar acum s-au schimbat un pic regulile.
    Cat despre obtinerea cetateniei turca sau bulgara e alegere personala.Nu mai plingeti !O sa va trimit o "vedere"!In sens peiorativ ' stimabile".

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Mireval :

    ....
    O parte dintre jucatorii neconvocati la lot au fost subiect de scandal la "Juniorul vedeta", iar pentru mine aceasta metoda de selectie imi confirma faptul ca se vrea performanta. Felicitari federatiei si conducatorilor lor !

    P.S..Giovanni...Imi pare rau pentru Dani, chiar ma surprinde aceasta decizie.
    Nu va fi nici prima si nici ultima decizie controversata, capul sus!

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Baller :

    ...
    Am urmarit cu interes comentariile de mai sus. Totusi in ceea ce priveste ,,transparenta”…am niste indoieli. Motivele?
    1. In momentele demararii programului nu s-a anuntat conditionarea includerii in lotul national de participarea la Perform (sunt copii care au jucat la 3 categorii de varsta si, evident, s-ar putea ca meciurile sa se fi suprapus cu programul de pregatire). Chiar ma intreb cum ar fi reactionat si antrenorii si copiii daca anuntul ar fi fost facut de la bun inceput…
    2. Perform se adreseaza copiilor ,,nascuti 95 si mai tineri” – acest lucru presupune ca sunt copii care au de dat un examen (cei 96-97). Cum de a fost posibil sa organizezi turneul de la Brasov inaintea sustinerii acestui examen? Cred ca n-ar fi trebuit neglijat acest ,,amanunt”. Nu mi se pare corect fata de copii! In mod normal Federatia trebuie sa incurajeze interesul pentru scoala, nu sa ii puna in situatia sa aleaga…Nu toti merg la licee sportive sau la licee particulare. De ce trebuie sa piarda un jucator bun un trial de selectie ,,doar” pentru ca are de dat un examen? Si nu veniti cu exemple…s-ar putea sa nu stiti tot! Apropos de asta…foarte bun articolul ,,Juniorul si scoala” – autor ,,un moldovean”.
    Nu acuz pe nimeni de rea intentie, dar parca tot ,,pe genunchi” sunt facute toate…Nu e nimic clar…Nu exista niste criterii clare de selectie si din acest motiv apar tot felul de ,,surprize” si de discutii.

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    cam necinstit
    sa schimbi regulile jocului la sfarsit de sezon indiferent de bunele sau relele intentii ale initiatorilor. dar pe mine nu ma mai mira nimic. in tara asta, in orice domeniu, nu exista un regula verificata, bine pusa la punct si care sa dea rezultate. pun si eu o intrebare: la celelalte categorii de varsta de ce nu a fost aplicat un sistem asemanator? cine sunt cobaii? cei in discutie aici sau restul? sau poate toti?

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe petculescu :

    cam necinstit
    Anunt explicit in 13 aprilie repetat ulterior de mai multe ori bolduit.
    Federatia Romana de Baschet anunta ca selectia nationala pentru lotul national masculin U16, care va participa la Campionatul European 2011, Divizia B, se va realiza numai din jucatorii care participa la actiunile din cadrul Programului National de Dezvoltare “PerformBaschet, Un pas inainte!”. Jucatorii care nu participa la aceste actiuni organizate de FRB in cele opt centre regionale (Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara) nu vor intra in vederile antrenorilor pentru selectia nationala pentru lotul U16!

    cu 12 ani în urmă (23.06.2011) Raspunde
  • Baller :

    ...
    Din pura curiozitate, am verificat ce a urmat dupa data de 13 aprilie, cand federatia a facut ,,explicit” anuntul…Mai urmau doar 4 etape de pregatire (16-18.04; 7-8.05; 21-22.05; 28-29.05). Apar din nou ,,amanunte nesemnificative”: turneu semifinal U15 – 6-8.05; turneu final U15 – 18-22.05; turneu semifinal U17 – 15-17.04. In aceste conditii, ramane o singura etapa de pregatire la care se putea participa (ma refer la copiii nascuti 96, foarte buni, care au ajuns la toate cele 3 turnee de mai sus). Raman la parerea ca totusi s-a anuntat prea tarziu…Si sa faci selectia pentru lotul national, fix inaintea sustinerii examenelor de admitere in liceu…Tot mi se pare ca nu e corect! Si cum spuneam poate fi o simpla scapare!

    cu 12 ani în urmă (23.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    Baller...suntem in Romania
    Perfect documentat......Asa este!

    cu 12 ani în urmă (23.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    completari ...
    Vreau sa fac ultimile precizari pentru a nu exista confuzii!Acesti juniori neselectati (au fost date numele mai sus...)au participat la aceste reuniuni Perform Baschet atit timp cit nu s-au suprapus cu turneele finale U15,U16,U18.La aceste turnee ei au fost votati in primii 5 jucatori ai turneului ,cu mici exceptii cind si-au depasit performantele si au iesit cosgeteri.Au primit in prima faza convocarea la lot pe adresa cluburilor (asta inseamna ca erau in atentia selectionerilor) .
    Singura problema a fost ca nu s-au prezentat la ultima reuniune de la Brasov deoarece aveau pregatire pentru examenul de capacitate.Practic era imposibil ,tinind cont ca aveau carentze cu pregatirea scolara.Au anuntat in schimb atit antrenorii de lot cit si conducerea cluburilor.Acestea sunt faptele.

    cu 12 ani în urmă (23.06.2011) Raspunde
  • theytou :

    ???
    cine e muedin emin??? nu vreau sa insult pe nimeni...mi se pare anapoda sa convoace la lotul national un jucator anonim fara rezultate...jucator al unui club ce lua bataie in faza grupelor la u17 la 60-80 de puncte...

    ma lamureste si pe mine cineva?:)) CINE E MUEDIN EMIN ASTA?:))

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    theytou....ce te mai mira?
    .....spunea cineva mai devrema, ca Galatiul are reprezentanti.....hm.....Negoita?...cine e Negoita si ce a spus el in timpul campionatului?...cine e si cum arata? Serbanescu POATE e de perspectiva....poate.....Unde sunt varfurile de la Galati....Diaconu , Tudorache, Popa....copii nascuti in 96 cu potential maxim....??????
    Suntem in Romania fratilor.....

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    theytou...te inteleg
    theytou...iti inteleg nedumerirea si stiu ca parca e o gluma proasta.Daca te-ai uita pe lista celor selectati ai gasi lejer inca 6 nume care nu au nicio treaba cu acest lot.Dar daca erau "in curtea scolii" cand s-a facut selectia ,uite ca sint pe lista.Ce este mai trist ca nimeni nu -si asuma nicio raspundere .Sau poate cineva din Romania crede in povestile cu inspiratie americana de genul ,"daca ai atitudine pozitiva si crezi intrun vis frumos ,ti se poate implini "???Fals!E nevoie de multa munca si transpiratie domnilor antrenori.

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Lotul national
    Ca si o parere personala: Si eu am fost in aceeasi situatie, ma rog motivele au fost altele insa situatia exact la fel. Domnilor, nu va bateti atat capul. Intr-o selectie la lot sta tot viitorul baschetbalistic al tau/ al fiului dumneavoastra ?

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horim :

    @Sabin
    Referitor la intrebarea ta pt tatal lui Daniel: sa stii ca o chestie de genul asta te poate da foarte tare peste cap. Am fost si eu respins la un trial din Oradea de acum vreo 3 ani, pe nedrept, zic eu. D-nul Cures a umplut lotul de oradeni (cred ca stiu de ce :D), inclusiv Kosa, care la vremea aia era de-a dreptul obez si juca foarte slab, insa tatal sau era cineva..... Am fost foarte dezamagit si nu mi-a priit deloc momentul respectiv pentru performanta.

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    cred ca unii au chef de glume
    horim...cine stie ce inseamna munca de 1 an de zile cu toate eforturile si frustrarile aferente realizeaza ce mult conteaza o convocare la lotul national.Sunt de acord cu tine!

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    domnului Sabin Gherdan
    Stimate domnule ,va stiu un om interesat si informat in legatura cu acest minunat sport -baschetul!E adevarat ca viitorul unui baschebalist nu sta intro convocare sau 2.Nimeni nu a afirmat acest lucru.Numai de un singur lucru sa nu uitati !Un sportiv de performanta are niste obiective ,le atinge si este destul de greu sa inteleaga la aceasta varsta frageda de ce nu-i sunt recunoscute.In plus ,vede in lotul national acea echipa compusa din cei mai buni !Si????surpriza !vede ca nu -si gaseste locul pentru ca au aparut niste "noname-uri"!INTREBARE PT dvs un cunoscator :ce motivatie mai are acel copil sa traga pentru selectie ?Cum explici aceste lucruri ?Singurul raspuns:Capul sus si o luam de la capat ?Va spun eu domnule ca trebuie mai mult decit niste cuvinte !Eu nu-mi fac probleme pentru acesti copii deosebiti !Valoarea lor si performantele ulterioare o sa-si spuna cuvintul!Numai ca asa cum spunea "horim" iti cam vine sa stringi pe cineva de gat !Inspiratie si o zi buna .

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    Raspuns
    Horim, nu era o intrebare strict adresata domnului Tudorache. Referitor la acel trial, ai dreptate, au fost inclusi vreo 4 sau chiar 5 oradeni, nu mai tin bine minte exact.
    Domnule Tudorache, e normal ca un sportiv de performanta sa aiba niste obiective, eu va inteleg perfect. Raspunsul la intrebarea dvs: Pe mine m-a motivat atunci cand mi-a fost interzisa participarea la activitatile lotului national. Acum depinde de la persoana la persoana, insa la fel ar trebui sa se intample si cu fiul dumneavoastra, sa il motiveze. Si nu cred ca obtinerea cetateniei bulgare sau turce este o solutie.

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • GIOVANNI :

    solutie sau necesitate?
    Domnule Sabin perseverenta si adaptabilitatea la astfel de situatii "jenante" fac parte din caracterul unui sportiv de performanta.Cat despre obtinerea unei cetatenii turce sau bulgare ...e o solutie adaptabila la situatia actuala din Romania!Am fost invatati sa stringem din dinti si sa comentam de genul "asta e!" sau "nu avem cum sa facem altfel ".Pana la urma schimbarea trebuie sa inceapa cu fiecare din noi !Noi suntem mandri ca ne-am nascut in Romania.

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • suportermax :

    suportermax
    Buna seara.Am urmarit cu interes parerile dvs.Imi vine greu sa cred ca este adevarat tot ce am citit aici !

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde
  • suportermax :

    nedumerire
    Am revenit cu niste intrebari de bun simt dupa ce am reusit sa iau legatura cu niste oameni implicati in acest fenomen.Cum naiba ca antrenor de lotul national sa nu ai un cuvint de spus?

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    ... ROMANIA. - EGIPT
    ...Primul meci al Nationalei FANTASTICE.....primul esec...Mai sunt doua meciuri....Poate va reveniti stimabililor din Federatie!....Doar cu Mehmet si cu Cobzaru, nu se face primavara.....

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • Dasbball :

    echipa de lot
    adevarata echipa de lot : Mehmet Hortoglu , Cobzaru Vlad , Tudorache Daniel , Stefan Neagu , Todorov Casian , Nenad Popov, Mirel Dragoste , Ciordas Andrei , Lander Robert , Serbanescu ,Tudor Rotariu ,Ciotlaus Marius si Cristian Badea . Cu echipa asta sigur ati fi ajuns departe ;)

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    dasball...mai incearca....
    ....ai mers foarte bine cu primii opt jucatori........ceilalti cam varza.............

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • Dasbball :

    nu mai trebe ...
    lander e un pivot foarte bun , serbanescu la fel , ciotlaus e de perspectiva (speranta... ) iar badea e un fundas foarte bun ;) e dupa dragoste ..

    cu 12 ani în urmă (29.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    ... ROMANIA. - EGIPT...0-3
    ...Asta e valoarea noastra. Fiti optimisti....HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ma intreb, stimabililor din Federatie, dupa asemenea rezultate de tot c....ul, cum ii veti convinge pe cei lasati "la vatra" sa revina in lot. Sunteti penibili daca mergeti mai departe in formula asta. Fiti macar in ultimul ceas isteti, daca aveti vreun obiectiv. Gata cu joaca......Treceti la munca......

    cu 12 ani în urmă (29.06.2011) Raspunde
  • Life`s good :

    Dasbbal....mmmm.....
    .......

    cu 12 ani în urmă (29.06.2011) Raspunde
  • andr333y :

    Landar
    Va zic eu ca Robert Lander este un pivot foarte bun dar lui ii place sa joace extrema, sunt si eu tot de la Pitesti, ne antrenam impreuna si il observ un pic cam temut la duelurile corp la corp, cred ca si de aceea joaca extrema, oricum joaca foarte bine si isi merita locul la lot, cum a jucat la turneul final de la U17 tinand cont ca este cu 2 ani mai mic ? va zic eu ca a fost mereu pregatit si a dat tot ce a putut si de aceea am iesit campioni. Sa numai aud comentarii despre el ca nu isi au rostu. Stiu ce poate si poate mult, doar incredere sa i se dea, si pase tinand cont de conflictul cu Mehmet de la Turneul U16 Semifinal ;))

    cu 12 ani în urmă (30.06.2011) Raspunde
  • Dasbball :

    lander
    eu joc la timisoara .. si l.am vazut la turneu final de la brasov :D se vede ca i place mult baschetul si pune suflet ;)) in tot . deci si.a dat sufletu pe teren mai ales in meciul cu cluju :d

    cu 12 ani în urmă (30.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!