Stiri Juniori U15 Masculin

LOTUL NAŢIONAL U20 FEMININ. România a învins Bulgaria, la Sliven: 68-63

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.06.2011

Prima reprezentativă feminină sub 20 de ani a ţării noastre a câştigat, vineri seară, la Sliven, în Bulgaria, primul meci de verificare, din cele trei programate, cu selecţionata similară a ţării vecine. Tricolorele s-au impus cu scorul de 68-63 la capătul unui meci care a fost decis pe final.

Gabriela Cursaru a marcat 23 de puncte şi a fost coşghetera României, în timp ce de la adversare s-au remarcat Violina Kocheva, autoare a 15 puncte, şi Maria Svetoslava, ultima trecându-şi în cont 11 puncte. Potrivit mass media din ţara vecină, partida a fost echilibrată pe toată durata sa, victoria fiind decisă abia cu trei minute înainte de final.

Naţionala feminină sub 20 de ani a ţării noastre se pregăteşte pentru Campionatul European U20 Divizia A, competiţie care va avea loc, în perioada 7-17 iulie, la Novi Sad, în Serbia. Tricolorele vor evolua în grupa B, alături de selecţionatele similare ale Turciei, Lituaniei şi Rusiei.

Sâmbătă şi duminică urmează alte două meciuri de pregătire între cele două naţionale. Partidele vor avea loc tot la Sliven, în sala "Vasil Levski", o arenă ce are o capacitate de 1.480 de locuri, toate pe scaune.

Lotul deplasat pentru partidele de verificare de la Sliven are în componenţă 14 jucătoare: Adina Lovasz, Cristina Grama, Mihaela Chelariu, Alexandra Florea, Ruxandra Mitroi, Cristina Bigică, Adelina Ştefan, Ana Maria Cuatu, Gabriela Cursaru, Flavia Ferenczi, Adina Stoedin, Sonia Ursu, Alina Crăciun şi Oana Băluţă. Reprezentativa ţării noastre este antrenată de Dan Calancea şi de Monica Ivan

Programul partidelor de verificare de la Sliven
Data si ora Meciul Scor
17.06, 19.00 Bulgaria România  63-68
18.06, 18.00 Bulgaria România ==
19.06, 11.00 Bulgaria România ==
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!