Stiri Juniori U15 Masculin

LPS Piteşti vrea titlul la U17 masculin

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.05.2011

Cu o zi înaintea începerii Turneului final U17 masculin de la Piteşti, Narcis Şufariu, antrenorul celor de la Liceul cu Program Sportiv din localitate, a declarat pentru cotidianul Curierul Zilei că obicetivul elevilor săi este titlul de campioni.

Tehnicianul consideră echipele din Iaşi şi Cluj ca fiind principalele contracanditate la medaliile de aur însă faptul că în lotul echipei sale sunt 4 sportivi convocaţi la loturile naţionale reprezintă un atu pentru Piteşti.

„Avem un lot bun pentru performaţă şi nu sînt probleme cu accidentările. Ne lipseşte medalia de aur în acest an, pentru că la Under 16 şi la Olimpiada Sportului Şcolar am terminat pe locul doi. Obiectivul nostru este titlul, fiindcă avem două generaţii bune de jucători. Avem patru sportivi care sînt la lotul naţional: Georgian Păun şi Silviu Dumitru, la lotul 1994, iar Hortoglu Mehmet şi Robert Lander, la 1995. Cred că finala se va juca între noi şi cei de la Iaşi sau Cluj“, a declarat Şufariu pentru sursa citată. 

Echipele care vor participa la acest turneu sunt: LPS Piteşti, Viitorul Cluj Napoca, CSS Timişoara, Aurel Vlaicu(Bucureşti), Magic Champion Bucureşti, CSS Iaşi, LPS Focşani şi CSU Braşov.

Turneul se va desfăşura în perioada 1-5 iunie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!