Stiri Juniori U15 Masculin

Luni, doar pe totalbaschet.ro!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.06.2011

Autor al celui mai vizualizat şi comentat articol de pe site-ul nostru, Juniorul Vedetă, Daniel Onesim v-a pregătit un nou material despre una dintre cele mai întâlnite probleme ale sportivilor de performanţă din România, echilibrul dintre sport şi şcoală. Intitulat sugestiv "Juniorul şi Şcoala", materialul prezintă mai multe aspecte pe această temă.

Nu ştiu cât de inspirat este titlul dar în viaţă copiilor sportivi şi a părinţilor acestora se dă în permanenţă o luptă pentru a stabili priorităţile. Nici un titlu de genul "BASCHET versus ŞCOALĂ" nu ar fi fost mai bun pentru că, pentru dezvoltarea copiilor noştri, avem nevoie de un echilibru iar cele două activităţi nu trebuie să se excludă ci trebuie să coexiste şi să se completeze cel puţin până la vârstă la care copilul său, în foarte multe cazuri, tandemul copil-părinte iau decizia prin care hotărăsc asupra viitorului în sport : PEFORMANŢĂ sau SPORT DE PLĂCERE .....

Întregul articol îl veţi putea accesa luni, 06.06, începând cu ora 0:00, doar pe totalbaschet.ro! 

1 comentariu la aceasta stire:
  • GIOVANNI :

    sugestie........
    Buna dimineata la toata lumea .Interesant ar fi fost un articol de genul "sportivul ,parintele ,antrenorul si scoala -echipa completa"

    cu 12 ani în urmă (05.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!