Stiri Juniori U15 Masculin

Meci amical între reprezentativele masculine U20 şi U18 ale României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.06.2011

În cursul zilei de miercuri, 29.06, la Arena de Baschet din Bucureşti a avut loc un meci de pregătire între naţionalele masculine U20 şi U18 ale României aflate în pregătire în vederea participării la Campionatele Europene din această vară.

Pentru selecţionata U18 a fost primul meci de pregătire în timp ce reprezentativa U20 a mai disputat în urmă cu o săptămână şi jumătate două partide amicale la Skopje, Macedonia. În cadrul meciului şcoală din această dimineaţă nu s-au ţinut nici scorul şi nici greşelile personale. România U20 a început partida în formula Ţelinoiu, Nună, Ioan, Chirof şi Ţibîrnă în timp ce reprezentativa U18 i-a aliniat pe Cristean, Petică, Filip, Popovici şi Olah.

Totalbaschet.ro a stat de vorbă atât cu antrenorul principal al naţionalei de tineret, Valentin Pogonaru(foto), cât şi cu antrenorul lotului U18, Florin Nini.

Am jucat un meci amical cu lotul naţional U18, nu s-a ţinut scorul deoarece a fost un meci de verificare pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare şi pentru a ne pregăti cât mai bine. Am avut două sferturi bune, iar în sfertul trei am cam dat-o în bară. Nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm noi. Nu ne-am mai apărat bine, iar în atac am aruncat-o din prima fără noimă. - a declarat Valentin Pogonaru.


A fost un meci de verificare, eu mă bucur că avem ocazia să ne pregătim două loturi naţionale şi să facem un meci şcoală. Pentru noi e un avantaj să jucăm cu U20 pentru că ei au mai multă experienţă şi pentru noi e un adversar la fel de bun ca şi la U18. Putem să luam numai lucruri bune de la ei.
Ambele echipe s-au văzut că sunt în pregătiri, relaţiile de joc, mă refer la lotul meu, nu sunt foarte strălucite însă ce mi-a plăcut şi ce am apreciat a fost faptul că am văzut o ambiţie şi o atitudine pozitivă în rândul jucătorulor. Astfel vom putea sparge, nu pot spune chiar "ghinionul", ci dorim să ieşim din acest tipar de "looseri" şi de echipă care nu poate obţine rezultate pozitive. Acest asoect se poate îndeplini cu multă pregătire la club, multă ambiţie şi cu multă încredere.
Per total a fost un meci bun, nu s-a ţinut scorul. Am avut momente bune însă nu doar momentele ajută, eu îmi dorescă să devenim mai constanţi. - a spus Florin Nini.

Următorul meci între cele două naţionale va avea loc mâine dupămasă la Arena de Baschet din Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!