Stiri Juniori U15 Masculin

Meci de pregătire feminin. România U20 - Rusia U20 47 - 65

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.06.2011

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet anunţă că Naţionala României de jucătoare sub 20 de ani a pierdut primul meci din cadrul turneului de pregătire de la Bourg en Bresse.

România a fost învinsă de Rusia cu 65 - 47 (10-9)(13-11)(25-13)(17-14).

Marcatoarele echipei antrenate de Dan Calancea au fost: Flavia Ferenczi 14 p, Sonia Ursu 10 p, Adina Stoiedin 8p, Gabriela Cursaru 4 p, Ruxandra Mitroi 3 p, Cristina Bigica 2 p, Alexandra Florea 2 p, Alina Craciun 2 p, Adina Lovasz 2 p.

La turneul de la Bourg en Bresse participă 4 selecţionate: România, Rusia, Germania şi Franţa. Ţara noastră va întâlni în această seară de la ora 21:00 Franţa iar duminică de la ora 19:00 Germania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!