Stiri Juniori U15 Masculin

Mihai Aldea: "Suntem un pic rămaşi în urmă la Oradea"

Vasile Pârvu

Vasile Pârvu
11.06.2011

Oraşul de pe malul Crişului Repede a primit din partea FIBA acordul pentru găzduirea Campionatului European U18 Feminin - Divizia A, care va avea loc în perioada 4-14 august. La acest eveniment vor participa cele mai bune 16 echipe din Europa la nivelul U18. La începutul lunii iunie, responsabilul din partea FRB pentru organizarea Campionatului European de la Oradea, Mihai Aldea, a făcut o vizită pentru a inspecta sălile Arena "Antonio Alexe" respectiv LPS Bihorul, ultima fiind cea care dă cele mai mari bătăi de cap organizatorilor.

De asemenea Aldea a participat la o conferinţă de presă, declarând pentru televiziunea locală TVS faptul că lucrările în vederea campionatului din august de la Oradea sunt puţin în urmă, însă se vor rezolva.

Problema este că nu au venit încă aprobările de bani şi aici suntem un pic rămaşi în urmă, dar se vor rezolva, am încrederea că se vor rezolva lucrurile. În primul rând se doreşte probarea capacităţilor organizatorice, trebuie făcută o bună propagandă pentru jocul de baschet şi nu în ultimul rând o mai mare audienţă a problemelor baschetului românesc la nivelul federaţiei internaţionale - a declarat Aldea pentru sursa mai sus citată.

Contactat de către totalbaschet.ro în legătură cu declaraţiie acordate de Lucian Stance directorul adjunct al LPS Bihorul pentru Jurnalul Bihorean, Aldea a afirmat următoarele:

Cât priveşte afirmaţia referitoare la "deschisul uşilor" aceasta aparţine ÎN ÎNTREGIME profesorului L. Stance anume: La întrebarea MEA cum s-a procedat în trecut în situaţii de caniculă pe timpul desfăşurării jocurilor în sala LPS, răspunsul lui L.S. a fost exact cel care ulterior a fost pus în seama mea. Anume: "DESCHIDEM UŞILE"

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!