Stiri Juniori U15 Masculin

MINIBASCHET. Reacţii după "Cupa Star": "Organizarea a fost perfectă!"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
31.05.2011

Prima ediţie a "Cupei Star", competiţie de minibaschet feminin, a fost o reuşită totală, după cum au declarat, la finalul întrecerii, jucătoarele, antrenorii, oficialii şi invitaţii turneului. La meciuri au participat 88 de sportive, născute în anii 1999-2000 şi chiar mai mici.

Parteneri au fost site-ul de specialitate totalbaschet.ro şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti. Cele şase echipe şi-au putut verifica, în perioada 27-29 mai, loturile pentru Liga Naţională feminină Under 12.

Preşedintele echipei Baschet Club Star, Marin Marian, a ţinut să mulţumească invitaţilor: "Am încercat să facem în aşa fel încât toate jucătoarele să plece cu o amintire de la acest turneu. Vreau să felicit toate formaţiile participante, sportivi, antrenori, oficiali, pentru modul cum au evoluat la «Cupa Star» şi pentru fair-play".

Redactorul şef al totalbaschet.ro, Sabin Gherdan, a apreciat iniţiativa grupării din Capitală: "Competiţia a fost organizată perfect, mi-a plăcut totul aici. Toate sportivele au primit medalii, au existat trofee pentru fiecare din premiile individuale, totul a fost excelent de-a lungul celor trei zile de concurs". Şi în mass media ecourile de la acest turneu au fost pozitive, astfel că ediţia de anul viitor se anunţă una de succes în care vor exista, cu siguranţă, cel puţin opt team-uri invitate.

Pentru galerie foto, premii speciale, alte declaraţii şi rezultate complete, accesaţi acest link.

foto: Gabriel Bâlă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!