Stiri Juniori U15 Masculin

Mongolia și China câștigă FIBA U17 Skills Challenges

Mongolia și China câștigă FIBA U17 Skills Challenges

Mongolia și China câștigă primele ediții ale FIBA U17 Skills Challenges. 

Mongolia a câștigat întrecerea la masculin, după o finala câștigată în fața Bulgariei cu scorul de 99-124  (câștigă echipa cu număr mai mic de puncte). De altfel, mongolezii au fost singurii din toată competiția care au reușit să înregistrez un scor sub 100. 

Întrecerea feminină a fost câștigată de China, o fostă adversară a României în grupele competiției. Asiaticele au câștigat trofeul după o finală împotriva Poloniei, câștigată cu scorul de 118 la 119. 

În ceea ce privește naționalele României, baieții nu au obținut calificarea la turneul final, în timp ce tinerele acvile au părăsit competiția din faza grupelor. 

Competiția a fost o premieră internațională, după ce FIBA a anunțat anularea competițiilor juvenile din cauza pandemiei de COVID-19. Scopul acestor întreceri inedite a fost acela de a găsi un motiv pentru ca tinerii internaționali să partice la măcăr un stagiu de pregătire centralizat în contextul pandemic din această perioadă.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!