Stiri Juniori U15 Masculin

Moș Crăciun a fost la înălțime la Baschet Club Laguna!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.12.2012

Moș Crăciun a fost la înălțime și la propriu și la figurat la cea de-a cincea ediție a evenimentului “Crăciun cu Baschet Club Laguna”, care a avut loc duminică, 16 decembrie, la Sala Rapid din București.

Peste 2000 de spectatori, printre care s-au aflat și cei 600 de copii care învață baschetul cu profesorii de la Laguna Sharks l-au vazut pe Moș Crăciun zburând spre inel pentru câteva slamdunk-uri spectaculoase, într-o demonstrație a trupei Streetslam România.

Cei doi Moși cu arcuri la picioare l-au implicat în demonstrația lor și pe Sharky, mascota clubului, care a fost folosit pe post de obstacol în drumul spre inel, iar execuțiile reușite au ridicat sala în picioare.

Apoi, cel mai așteptat personaj al zilei a fost întruchipat de minune de către Virgil Stănescu (2,07 metri) unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști români din ultimii 20 de ani. Stănescu și-a luat rolul în serios și, după ce a evoluat într-un meci demonstrativ împotriva juniorilor de la Laguna, a împărțit copiilor cadouri, fiind asaltat de cereri de autografe.
Moș Crăciunul baschetbalist a fost centrul atenției iar la final toți copiii nu au ratat ocazia de a-l chema printre ei pentru tradiționala poză de grup care a încheiat evenimentul.

Într-o seară de sărbătoare, cadouri și distracție, nu puteau să existe învingători și învinși, astfel că meciul de minibaschet dintre Laguna Sharks, campioană națională și Dinamo București s-a încheiat la egalitate.

În pauzele meciului au fost premiați antrenorii de la Baschet Club Laguna, atât cei de la nivelul de inițiere cât și cei de la performanță, precum și cele mai bune echipe ale clubului în anul 2012.

Clubul Laguna vă urează tuturor un Crăciun Fericit și un An Nou 2013 cu cât mai multe reușite!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!