Stiri Juniori U15 Masculin

Narcis Şufariu: "Ar trebui să formăm o echipă de Divizia B"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.06.2011

Narcis Şufariu, antrenorul care a adus titlul de campioană naţională la U17 masculin pentru LPS Piteşti, a declarat la finalul turneului că medaliile de aur sunt meritate din plin de elevii săi. De asemenea tehnicianul a ţinut să facă şi un apel pentru înfiinţarea unei echipe de Divizia B unde să evolueaze tinerii campioni, echipă ce ar putea deveni o pepinieră pentru echipa de seniori a clubului sportiv municipal din localitate.

Au luptat extraordinar pentru aceste medalii de aur pe care cred că le-au meritat din plin. Echipa ieşeană a fost învinsă de noi şi la turneul final, de la Timişoara, la care noi am cucerit medaliile de argint, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. Este o dublă răzbunare, pentru finala pierdută anul trecut. După acest remarcabil succes sunt curios să văd cine ne va sări în  ajutor pentru formarea unei echipe de divizia B, în care aceşti minunaţi copii ar putea creşte frumos şi eficient pentru BC Argeş. Am demonstrat cu toţii că avem valoare şi trebuie să-i ţinem la Piteşti pe aceşti performeri care ne-au adus tuturor o mare bucurie în vremuri grele şi pentru sport“, a spus Şufariu pentru cotidianul Curierul Zilei.

LPS Piteşti a câştigat titlul naţional la U 17 masculin după ce a învins categoric cu 94-58 în Finala Mare a turneului pe CSŞ Unirea Iaşi, echipă antrenată de Gabriel Clapon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!