Stiri Juniori U15 Masculin

Naţionala de tineret (U20) a României a încheiat turneul din Franţa pe locul 4

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.06.2011

În perioada 24-26 iunie, naţionala de tineret U20 a României a participat la un puternic turneu internaţional ce s-a desfăşurat în localitatea franceză Bourg en Bresse. Sportivele antrenate de Dan Calancea şi Monica Ivan au înregistrat trei înfrângeri în tot atâtea partide disputate, fiind învinse de către selecţionatele Rusiei, Germaniei şi Franţei.

Duminică seară naţionala tricoloră a cedat în faţa Germaniei, scor 70-55. Partida s-a doviedit a fi una echilibrată, însă la timonă s-au aflat mereu sportivele germance. Scorul pe sferturi a fost următorul: 14-9, 17-15, 21-15, 18-16.
Principalele marcatoare ale reprerentativei noastre au fost Cristina Bigică - 13 puncte şi Gabirela Cursaru - 11 puncte.

Turneul a fost adjudecat de către naţionala Rusiei, campioana europeană en-titre la categoria U20 feminin. Pe următoarele două locuri s-au clasat selecţionatele Germaniei şi Franţei, în timp ce ultima poziţie a revenit României.

În cadrul festivităţii de premiere extrema originară din Suceava, Ursu Sonia, a fost desemnată de către organizatori drept cea mai tânără speranţă din cadrul turneului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!