Stiri Juniori U15 Masculin

Naţionala feminină de tineret (U20) învinsă în meciul cu Franţa

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.06.2011

Reprezentativa de tineret (U20) feminin a României a pierdut şi cel de-al doilea meci susţinut la turneul internaţional de pregătire din localitatea franceză Bourg en Bresse. După eşecul suferit în ziua inaugurală pe mâna campioanei continentale, Rusia, tricolorele au fost depăşite de formaţia gazdă cu scorul de 57-70.

Naţionala Hexagonului s-a desprins la 22-13 pe parcursul primelor zece minute de joc şi nu a mai privit înapoi în drum spre prima victorie la turneul pe care în găzduieşte la sfârşitul acestei săptămâni. Astfel, evoluţia ulterioară a scorului a fost următorarea: 40-28 la pauză, respectiv 54-42 la terminarea celui de-al 3-lea sfert.

Principalele marcatoare ale României în acest meci au fost Cristina Bigica - 12 puncte, Sonia Ursu - 11 puncte, Flavia Ferenczi - 9 puncte, Alexandra Florea - 8 puncte, Gabriela Cursaru - 6 puncte.

Duminică (26.06), România întâlneşte Germania în cel de-al 3-lea şi ultimul meci de la turneul din Franţa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!