Stiri Juniori U15 Masculin

Proiect de 300.000 euro pentru sala LPS Oradea ce va găzdui CE Divizia A din vară

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.05.2011

Conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul a realizat un proiect pentru modernizarea sălii de sport în vederea găzduirii Campionatului European U18 Feminin Divizia A de la Oradea, în perioada 4-14 august. Suma necesară pentru finalizarea proiectului este de aproximativ 300.000 de euro. Cu aceşti bani se va modifica parchetul, se va achiziţiona tabela de marcaj (care costă aproximativ 13.000 de euro), panouri (app. 18.000 euro), tabela de 24 de secunde (app 5.000 euro), plus multe alte accesorii.

Cele mai mari cheltuieli sunt cele pentru dotarea cu aparatură a sălii, în speţă tabela de marcaj şi accesoriile. Sperăm ca proiectul să fie aprobat de minister (Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, n.r.), iar acesta să ne asigure la timp finanţarea lucrărilor - a declarat directorul LPS Bihorul, Dan Matei(foto) pentru site-ul bihon.ro

Sala LPS Bihorul Oradea va fi a doua sală a Campionatul European din vară, în timp ce Arena Antonio Alexe va fi principala.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!