Stiri Juniori U15 Masculin

Reprezentativa U18 feminină a României susţine amicale în Serbia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.07.2011

Naţionala U18 feminină a României se pregăteşte de meciurile de pregătire pe care le va desfăşura în următoarea perioadă în Serbia. Astfel, lotul pregătit de către Gheorghe Mandache va părăsi joi dimineaţă Aradul cu destinaţia Kikinda, unde va susţine trei meciuri de pregătire în compania selecţionatei de aceeaşi vârstă a Serbiei.

Ambele echipe vor lua parte la Campionatul European U18 Divizia A de la Oradea, ce va avea loc în perioada 4 - 14 august.

Lotul reprezentativei noastre este format din 11 jucătoare, însă doar zece vor evolua în cele trei jocuri de verificare datorită accidentării pivotului Bianca Blanaru. Lotul deplasat în Serbia este următorul: Diana Moraru, Ştefania Pal, Laura Pal (CSŞ Gloria Arad), Alexandra Dumitrache, Vanesa Lache, Ana Grigore (CS Olimpia Bucureşti), Henrieta Bejan, Bianca Blanaru, Alexandra Bălăceanu, (CSŞ Bega Timişoara), Hanna Demeter, Reka Domokos (ACS KSE Târgu Secuiesc).

Vă vom ţine la curent cu informaţii şi declaraţii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!