Stiri Juniori U15 Masculin

România învinge Kosovo la FIBA U20 Women′s Challenger

România învinge Kosovo la FIBA U20 Women′s Challenger

România a obținut a 2-a victorie în cadrul FIBA U20 Women′s Challenger. Naționala condusă de Dan Calancea a trecut de Kosovo cu scorul de 80-64, într-o victorie conturată în repriza secundă.

Prima repriză a aparținut naționalei Kosovo, care a fost la conducere pe parcursul acesteia. Primul sfert a fost cel mai bogat în puncte și încheiat cu scorul de 24-24. În actul secund Kosovo și-a creat cel mai mare avantaj, 8 puncte, dar la cabine se intra cu scorul de 43-38. România a reluat jocul cu o altă față și a reușit un sfert trei perfect, 22-6, iar aici practic s-a decis meciul. Tricolorele au câștigat și ultima secvență de joc pentru o victorie la 16 lungimi la finalul celor 40 de minute de joc.

Eva Petrof a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 25 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Bianca Nan a reușit 13 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Ana Ion a totalizat 12 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

România are două victorii și o înfrângere la FIBA U20 Women′s Challenger. Naționala noastră a învins Macedonia de Nord în primul meci, după care a cedat în fața Slovaciei. În ultimul meci din Grupa E, România va întâlni duminică, 18 iulie, pe Luxemburg.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!