Stiri Juniori U15 Masculin

Safar Zoltan, Caraiani Liviu şi Fometescu Claudiu au înfiinţat un nou proiect baschetbalistic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.06.2011

Trei jucători de baschet dintre care doi retraşi, Safar Gingu Zoltan, Caraiani Liviu şi Fometescu Claudiu, au înfinţat, în urmă cu doi ani, un nou proiect baschetbalistic numic Clubul Sportiv 4 Sport BucureştiSelecţia copiilor a avut loc în anul octombrie 2009, iar după aproximativ doi ani gruparea a participat la primul campionat naţional, cel de babybaschet desfăşurat la Braşov, unde a obţinut locul 12 din 64 de formaţii.

Safar Gingu Zoltan, fostul baschetbalist care a trecut de-a lungul carierii pe la echipele SOCED, HERLITZ-MOBEX Târgu Mureş, BG Karlsruhe(Germania), ELBA Timişoara, CSU Atlassib Sibiu şi CS Otopeni, s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia copiilor.

Am fost foarte mulţumit de evoluţia copiilor. Eu mi-am propus un loc 1-15, deoarece sunt foarte exigent cu mine. Sincer nu m-am aşteptat să ne clasăm pe locul 12, însă copiii s-au mişcat extraordinar de bine. Am pus în practica tot ceea ce am lucrat la antrenamente, însă acesta este doar începutul, mai avem mult de tras. Eu sunt pe principiul să mergem pas cu pas, să nu sărim peste unele etape pentru că nu vreau peste ceva vreme să îmi dau seama că am sărit peste unele etape. Şi eu şi ceilalţi colegi ai mei suntem la început ca şi antrenori, practic creştem şi noi deodată cu copii. De grupa aceasta ne-am ocupat eu, Liviu Caraiani şi Florea Cristian.

Safar a continuat, vorbind pe larg despre proiectul CS 4 Sport Bucureşti.

Clubul Sportiv 4 Sport e un club particpular în care colaborăm cu Claudiu Fometescu şi Liviu Caraiani. Echipa de babybaschet e prima generaţie a noastră cu care lucrăm din octombrie 2009. E primul an în care am intrat în competiţiile municipale şi e prima dată când am participat la un campionat naţional. Am încheiat evenimentul de la Braşov pe locul 12 cu copii născuţi între anii 2001 şi 2004.

Întrebat cum s-a desfăşurat competiţia de la Braşov, acesta a afirmat următoarele:

Au fost grupe de 4, în grupă cu noi fiind Buzău, Brăila şi Cuadripol Braşov II. Ne-am clasat pe locul 2 în grupă după Brăila şi am jucat în faza următoare, în sistem eliminatoriu. În barajul pentru primele 14 locuri am evoluat împotriva echipei Mobitelco 3, am învins, însă în barajul pentru locurile 1-7 am pierdut cu Dinamo. Astfel am rămas în practic cea de a doua grupă valorică, 8-14, unde am obţinut locul 12.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!