Stiri Juniori U15 Masculin

TF U20 – Agronomia câștigă turneul, după o finală cu foarte puține puncte

TF U20 – Agronomia câștigă turneul, după o finală cu foarte puține puncte

Agronomia București este prima campioană din „bula” de la Ploiești, după finala câștigată la U20 Masculin în fața celor de la CS U Cluj, scor 42-34.

A fost un meci cu foarte puține realizări ofensive, cele două echipe nereușind să înscrie vreun coș de 3 puncte. După primul sfert scorul era 13-8 pentru Agronomia, iar la pauză bucureștenii conduceau cu 22-15. Ardelenii au deschis sfertul 3 cu un parțial de 10-3, dar în cele din urmă Agronomia a intrat înaintea ultimului sfert cu un avantaj de 7 puncte, scor 33-26. În ultimul sfert,  trupa antrenată de Milos Sokic s-a impus cu 9-8 și a reușit astfel al doilea trofeu la U20 din ultimii trei ani.

În lipsa oficialilor responsabili cu statistica, nu putem să ne folosim decât datele de pe foile de joc. Astfel, Filip Macavei a fost principalul marcator pentru Agronomia, cu 16 puncte, fiind secondat de David Vaida – 9 puncte. De partea cealaltă, Rareș Mihășan a marcat 11 puncte.

 
TNJ 2020: U20M - FINALA: CS Universitatea Cluj Napoca - CS Agronomia Bucuresti

TURNEELE NATIONALE DE BASCHET JUNIORI Finala Mare TNJ 2020: U20M - FINALA: CS Universitatea Cluj Napoca - CS Agronomia Bucuresti

Posted by Federatia Romana de Baschet on Tuesday, September 8, 2020

În finala mică, cei de la CSȘ CSM Sighetu Marmației s-au impus fără drept de apel în fața celor de la Dan Dacian București, scor 61-40. Înaintea ultimul sfert, scorul era 37-34 în favoarea maramureșenilor. Dar elevii lui Emil Kosztelnic au încheiat meciul cu un run de 24-6!

De la Sighetu Marmației s-au remarcat Henrique Simioncă (12 puncte), Radu Voinescu (11 puncte) și Rareș Ardelean (9 puncte). De la Dan Dacian principalii marcatori au fost Dragoș Viuleț (12 puncte), Radu Petrescu și Alex Popescu, câte 9 puncte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

La finalul competiței, cele trei formații au fost premiate, iar la premiere au respectat distanțarea socială.

În sezonul precedent trofeul la U20 a fost câștigat de către cei de la CSM Phoenix Galați.

*foto: facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!