Stiri Juniori U15 Masculin

U-BT anunță că va transmite live meciurile alb-negrilor de la turneele de juniori

U-BT anunță că va transmite live meciurile alb-negrilor de la turneele de juniori

În următoarele două săptămâni, Parcul Municipal Vest Ploiești va fi gazda Turneelor Finale de Juniori la toate categoriile de vârstă, excepție făcând Turneul Final U18 Feminin, care nu se mai joacă din lipsă de participante.

Având în vedere situația impusă de pandemie, Federația Română de Baschet a luat decizia de a interzice accesul spectatorilor la meciurile copiilor. În același timp, forul de decizie din țara noastră a anunțat că va transmite live pe FRB TV și pe pagina de Facebook a FRB doar partidele ce vor avea loc pe terenul 1 al complexului de la Ploiești.

Prin urmare, U-BT Cluj-Napoca a anunțat prin intermediul site-ului oficial că va transmite toate jocurile pe care alb-negrii le vor disputa în sudul țării. Trupa ardeleană are patru echipe calificate la Turneele Finale: U13, U14, U16 și U18.

Așadar, U-BT devine prima formație care decide să asigure transmisia live a meciurilor pe cont propriu.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!