Stiri Juniori U15 Masculin

U15 Feminin - Premiile individuale

U15 Feminin - Premiile individuale

Ediția 2021-2022 a Campionatului Național U15 Feminin s-a terminat cu victoria celor de la Gladius Târgu Mureș, după 63-55 în finala cu CS Olimpia București.

După încheierea Turneului Final care s-a desfășurat în Arena de Baschet din București în perioada 23-27 martie, s-au acordat mai multe distincții individuale.

Crina Raluca Teglaș, de la Gladius Târgu Mureș, a fost desemnată MVP-ul turneului, sportiva având medii de 17.0 puncte, 8.4 recuperări și 3.4 pase decisive în meciurile din capitală. În finală, tânăra jucătoare și-a ajutat echipa cu un triple-double (23 de puncte, 16 recuperări și 10 intercepții) să câștige titlul național.

Următoarele premii acordate au fost:

BEST FIVE – Carina Dănciulescu (Olimpia Bucuresti), Crina Teglaș (Gladius Târgu Mureș), Alexia Mărcuș (Gladius Târgu Mureș), Tania Șchiopu (Gladius Târgu Mureș), Ana Maria Mărunțelu (Sportul Studențesc București)

Cea mai de perspectivă jucatoare – Neire Mihăilescu (Sportul Studențesc București)

Coșgetera turneului – Irina Cristina Macovei, cu 91 de puncte (CSȘ Nr.1 Laguna Constanța)

Cea mai bună pasatoare – Alexia Alina Iovița, cu 28 de pase decisive (Crișul Oradea)

Cea mai bună recuperatoare – Ana Manuela Manea, cu 82 de recuperări (ACS Dan Dacian București)

Gladius Târgu Mureș a încheiat sezonul competițional cu un bilanț de 17 victorii și nu a pierdut deloc. Podiumul ediției 2021-2022 a fost completat de Olimpia București și Dan Dacian București.

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!